MónTerrassa
“L’oposició de Terrassa s’acarnissa amb Polo per les mascaretes”
  • CA
Mónica Polo és regidora de Tot per Terrassa
Mónica Polo és regidora de Tot per Terrassa | L.T.

!--akiadsense-->

L’oposició al govern municipal ha sucat pa amb unes declaracions de la regidora egarenca de Salut Mònica Polo a RAC1 sobre la compra d’un milió de mascaretes per repartir entre la població i lluitar contra el coronavirus. Cal recordar que forma part de Tot per Terrassa, el partit de l’alcalde Jordi Ballart. Els dubtes de la regidora sobre el preu i altres aspectes relacionats amb les mascaretes van fer que l’oposició s’hi acarnissés. Les crítiques han arribat especialment des de les files del PSC però també des de les de Junts. Especialment dur a les xarxes ha estat el regidor socialista Javier García, que ha rebut la rèplica del de Tot per Terrassa Noel Duque.

Escrivia García: “La regidora de Salut a l’Ajuntament de Terrassa diu a “No ho sé” de Rac1 que no sap quant ha costat la compra d’1 milió de mascaretes. Informar que la compra ha tingut un cost de 520.300 euros, IVA inclòs. Deixant de banda la vergonya aliena que produeix això, també diu que des del Govern d’Espanya i de la Generalitat no arriba material. No obstant, el Ministeri ha enviat a la Generalitat 12 milions d’unitats de material sanitari. La Generalitat no ho envia a Terrassa? Ens ho poden aclarir?”

Al vespre, l’Ajuntament remarcava que les mascaretes que repartirà sòn bàsiques i per a usos quotidians. La Direcció de Presidència del Consistori va fer un comunicat públic per aclarir tots els dubtes.

L’Ajuntament remarca que les mascaretes que repartirà sòn bàsiques i per a usos quotidians

VÍDEO L’alcalde de Terrassa explica la compra d’un milió de mascaretes

L’Ajuntament de Terrassa compra 1 milió de mascaretes

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa