MónTerrassa
Lamentables insults masclistes a una nena de 9 anys en un partit de futbol

Només dos dies després de l’històric Dia Internacional de la Dona, durant el qual a Espanya es va clamar per la igualtat de gènere i el final de la bretxa salarial i la violència masclista, entre moltes altres coses, el futbol espanyol torna a viure una situació lamentable. Durant un partit d’alevins a La Corunya, una nena de 9 anys de la Sociedad Deportiva Laxe ha estat greument insultada per alguns afeccionats del Buño, l’equip rival i local.

Durant els 50 minuts de partit, segons ha explicat La Voz de Galicia, la jove ha hagut d’escoltar coses tan desagradables com “marimacho” o “agárrala por las tetas, ¿o le tienes miedo?”. Un directiu del Laxe ha assegurat que aquests insults es produïen cada vegada que la nena tocava la pilota: “Ens sembla increïble, no sabem què ha passat amb aquests pares. Estem avergonyits”.

Sempre segons el mateix mitjà, la nena ha marxat del camp plorant i ha preguntat a la seva mare: “Què passa? Les nenes no poden jugar a futbol?”. L’àrbitre del partit no ha sentit res, no ha pres cap mesura al respecte i no ha inclòs el fet a l’acta. El Periódico ha afegit a la informació que algunes seguidores del Buño han criticat els insults de la resta de la seva afició.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa