MónTerrassa
L’alcalde de Terrassa reorganitza el cartipàs municipal
  • CA

L’alcalde de Terrassa, Alfredo Vega, ha modificat el cartipàs municipal amb una reorganització provisional fins que els cinc nous regidors de la llista del PSC-CP prenguin possessió dels càrrecs. En aquell moment, l’alcalde decretarà un nou cartipàs amb les delegacions definitives.

Amb aquesta reorganització provisional, Vega nomena Amadeu Aguado portaveu del Govern municipal i primer tinent d’alcalde de Cultura, Innovació i Projecció de la Ciutat, i de Desenvolupament Econòmic, Indústria i Ocupació, portant totes les regidories que formen part d’aquestes dues àrees, excepte la d’Esports, delegada en Marc Armengol. Aguado també s’encarrega de la regidoria de Presidència, Relacions Institucionals, Relacions Europees i Internacionals, i l’Observatori Econòmic i Social. Marc Armengol és el segon tinent d’alcalde de Territori i Sostenibilitat, de Drets Socials i Serveis a les Persones, i regidor de Comunicació i Premsa.

Quant a Territori i Sostenibilitat, Armengol és el titular de totes les regidories que depenen d’aquesta àrea, excepte la de Manteniment Urbà i Parcs Urbans i la de Neteja i Recollida de Residus, delegades en Amadeu Aguado. Pel que fa a Drets Socials i Serveis a les Persones, Javier García s’encarregarà de totes les regidories que formen part d’aquesta àrea. Alfredo Vega no ha delegat l’àrea de Serveis Generals i Govern Obert, i portarà totes les regidories que depenen d’aquesta àrea, a més de la d’Aigua, i exceptuant la d’Estructura Territorial, delegada en Amadeu Aguado. Pel que fa a les presidències dels Consells Municipals de Districte, Meritxell Lluís presideix el del districte 1; Javier García presideix els dels districtes 2 i 6; Marc Armengol presideix els dels districtes 3 i 5; i Amadeu Aguado presideix el del districte 4.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa