MónTerrassa
La Policia Municipal interposa 63 denúncies per consum d’alcohol al carrer

La Policia Municipal ha interposat aquest cap de setmana un total de 63 denúncies per consum d’alcohol a la via pública. La Policia va denunciar divendres a quatre persones que consumien alcohol, a les 22 h, al parc de Vallparadís, a les proximitats del carrer de la Riba, i que van quedar denunciats també per molèsties veïnals per sorolls. Ja de matinada, es va interposar una denúncia a un home que consumia alcohol, a les 0.15 h, a la plaça del Progrés; una altra va ser per a un home que consumia alcohol, a la 1.20 h, a la plaça Vella. La Policia va interposar 10 denúncies més a un grup de persones que feien un botellón, a les 0.20 h, als voltants de la Torre de Mossèn Homs, interposant-li també a un d’ells una denúncia per tinença d’estupefaents, ja que duia a sobre 5,2 g d’haixix.


Finalment, els agents van interposar dues denúncies més a persones que es trobaven, a les 3.12 h, a l’avinguda de les Nacions, amb el carrer d’Extremadura, consumint begudes alcohòliques i embrutant la zona; cinc més a un grup de persones que, a les 4.11 h, al carrer del Camí Fondo; i cinc més a un altre grup que va ser localitzat consumint alcohol i alterant l’ordre, a les 5.10 h, al carrer de Sicília, amb el carrer de Maria Auxiliadora. En total, van ser 28 denúncies.

Entre la nit de dissabte i la matinada de diumenge, la Policia Municipal va interposar 35 denúncies per consum d’alcohol a la via pública. 18 d’aquestes denúncies es van interposar a un grup de persones que es trobava, a les 23.57 h, al parc de Vallparadís, a la zona del carrer de la Rectoria. Els agents van interposar 10 denuncies més a un grup de persones que es trobava a la zona de Can Candi, causant molèsties al veïnat i consumint begudes alcohòliques, a les 0.06 h; quatre denúncies més a un grup que consumia alcohol amb la música forta al carrer dels Rajolers, a les 0.50 h; i tres més a un grup localitzat, a les 1.20 h, al parc dels Catalans.

Nou comentari

Comparteix