MónTerrassa
La plaça Cipriano Garcia es vesteix amb un tercer gran mural

Aquesta setmana, els veïns de la plaça Cipriano García de Terrassa, veuen tràfec de pintures i gent. I és que s’està creant una nova obra en un dels murs. És un projecte que forma part d’El Tercer Paisatge, iniciativa impulsada per l’Ajuntament de Terrassa i l’Associació de Veïns de Sant Pere Nord, pel qual es busca a través de les arts visuals millorar l’entorn urbà d’aquells espais ignorats dins de la ciutat.

El mural d’Ampparito en un mur de la plaça Cipriano | Ramon Navarro

Es tracta del tercer gran mural que es pinta a la mateixa plaça, i en aquesta ocasió l’artista escollida ha estat Ampparito. L’obra visual vol mostrar la “intercomunicació de llengües” i busca sorprendre als vianants. Aquest dijous, en el marc del Festival Elixir, s’ha realitzat una visita al mural, encara per acabar de finalitzar, que ha comptat amb la presència de l’artista.

El mural, el fan servir com a un projecte col·lectiu i una eina de transformació social i cultural. A través d’aquest treball creatiu, s’ha aconseguit aglutinar diversos conceptes com la participació ciutadana, la cultura artística i el manteniment urbà de la ciutat, millorant així el barri i la ciutat.

Visita dins del Festival Elixir al projecte El Tercer Paisatge | Ramon Navarro
Un dels murals ja realitzats dins del projecte el Tercer Paisatge | Ramon Navarro
Un dels murals ja realitzats dins del projecte el Tercer Paisatge | Ramon Navarro

Nou comentari

Comparteix