MónTerrassa
Joan Carles i la reina Sofia, pràcticament divorciats
  • CA

Ja fa temps que es parla d’un possible divorci entre els reis Joan Carles i Sofia. El seu matrimoni no va bé, el que s’ha evidenciat després de moltíssims menyspreus de l’emèrit. Ha deixat en evidència la dona moltes vegades, el que sembla que ella no estaria disposada a perdonar. L’últim gest ho diu tot: diuen que Sofia hauria demanat al seu fill que no la faci coincidir amb ell a cap acte oficial més.

Una súplica desesperada que, segurament, a Felip no li haurà agradat haver sentit. L’emèrita ho té clar i està disposada a anar molt lluny. No vol veure’l, però és que sembla que ell tampoc té interès en retrobar-se amb la dona. La setmana passada tenien l’oportunitat perfecta: la germana del rei Joan Carles els havia convidat a ambdós a la seva festa d’aniversari. Molts pensaven que no podrien fugir d’aquesta cita, però oi tant que ho van fer… L’excusa d’aquest cop? Que el Rei estava a Florida prenent el sol i anant de compres amb un amic.

Des de llavors que l’expectació per veure’ls junts és encara més gran. Si una reunió familiar no ha aconseguit unir-los, què ho farà? Sembla que tampoc no els convencerà un reconeixement. I és que el rei Joan Carles ha rebut un premi i la seva dona no ha estat al seu costat per felicitar-lo. Ni tan sols l’ha acompanyat.

Parlem de l’entrega que ha fet l’associació espanyola de premsa esportiva, que ha reconegut la victòria del campionat del món de vela que va guanyar el monarca el passat mes de setembre. El president i els seus companys han entregat el guardó d’honor a Joan Carles, que feia de patró de vaixell de la nau que va fer-se amb la primera posició a la prova de clàssics de sis metres.

Els representants el van felicitar, a més a més, per tot el que ha fet per l’esport; una disciplina que no abandona tot i l’edat. Ja no només pels campionats de vela en els quals participa, sinó també per tots els patrocinis esportius que seguiria aconseguint.

Sigui com sigui, res d’això sembla haver impressionat la reina Sofia. Que s’ha quedat a casa i no ha acompanyat el marit durant l’entrega del premi. Sembla clar que fan vides separades, però quan es tornaran a trobar?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa