MónTerrassa
Un incendi permet descobrir una connexió il·legal a la xarxa elèctrica

Els responsables d’un establiment de Terrassa es connectaven sense cap tipus de permís ni de seguretat a la xarxa elèctrica. La Unitat d’Inspecció i Investigació de la Policia Municipal, en una intervenció conjunta amb efectius de la Policia Nacional, va precintar cautelarment ahir dimecres, a les 12 del migdia, aquest local. L’establiment enxamàt saltant-se la llei s’ubica a la rambla de Sant Nebridi, al barri del Cementit Vell. La intervenció es va dur a terme després d’haver constatat que es trobava connectat de forma fraudulenta a la xarxa elèctrica. Habitualment, és una pràctica ocupa. Una de les darreres connexions fraudulentes es va detectar al carrer de Sant Marc, on també s’havien fet connexions sense permís a altres serveis.

Tot es va saber per un incendi al local

La presència dels cossos policials va venir va arran d’un incendi al propi establiment, que va fer saltar totes les alarmes dels agents sobre una possible connexió fraudulenta. El foc es podia relacionar amb un actuació d’aquest tipus. En la inspecció els agents van comprovar ahir que no hi havia comptador i que la instal·lació feta podia causar perill cap a les persones, procedint al tancament i precinte cautelar de l’establiment. El responsable del local també va ser denunciat per efectuar activitat diferent a l’autoritzada.

Detingut el conductor d’un turisme en ser identificat després d’atropellar un vianant
El 112 va informar ahir, a les 17.50 hores, de l’atropellament d’un vianant per part d’un turisme al carrer de Frederic Soler, cantonada amb el carrer de Pasteur de Terrassa. Fins el lloc va acudir-hi una dotació de la Policia Municipal, que en identificar els conductor, va comprovar que aquest es trobava en crida i cerca, sent detingut i traslladat a les dependències policials de l’avinguda de les Glòries Catalanes per aquest motiu. El ferit va ser traslladat a l’Hospital Universitari Mútua de Terrassa.

Nou comentari

Comparteix