MónTerrassa
Hercal guanya el premi a la sostenibilitat dels Advanced Architecture Awards
  • CA

L’empresa terrassenca Hercal ha guanyat el premi de la sostenibilitat dels Advanced Architecture Awards 2021 pel projecte de la Planta RCD H-Zero a Terrassa, una instalació pionera a l’Estat espanyol en la valorització i el rentat de residus de la construcció per l’obtenció d’àcid reciclat. Els premis, celebrats aquest dimecres 22 de setembre a Madrid, estan organitzats per Rebuild, una plataforma que organitza aquest esdeveniment professional d’innovació per transformar l’edificació a través de l’industrialització, la sostenibilitat de nous materials i la digitalització.

La Planta RCD H-Zero a Terrassa es tracta de la primera planta de valorització a Espanya dedicada a la valorització i el rentat de residus procedents de la construcció, excavació i demolició per a l’obtenció d’un àcid reciclat d’excel·lent qualitat. L’empresa explica que la demolició no és el final, sinó l’inici d’un nou cicle de vida dels materials. “Més enllà de gestionar les deixalles, converteixen cada enderroc en un banc de recursos reaprofitant els residus per fabricar formigó sostenible. Amb això aconsegueixen minimitzar l’impacte mediambiental, reduir l’explotació dels recursos naturals i demostrar que l’economia circular i la sostenibilitat real son dos avenços imprescindibles en el sector de la construccio”.

A través de les xarxes socials, l’empresa s’ha mostrat molt agraïda a Rebuild per “creure en el seu projecte i visió”.

L’empresa terrassenca Hercal recollint el premi a la sostenibilitat | Hercal

Sobre Hecal Diggers

L’empresa Hercal Diggers és una empresa terrassenca especialista en la demolició circular d’edificis, naus i grans instal·lacions industrials, així com l’execució de projectes d’obra civil. Des de la seva excavació i el moviment de terres, fins a l’entrega definitiva de l’obra. Es defineixen com una “empresa jove” i conscient que “la recepta del progrés, consolidació i creixement d’un projecte empresarial inclou entre els seus ingredients valors com l’esforç, la responsabilitat i la honestedat”. Sobre aquesta base, la competència i la qualitat marquen la diferencia en la consecució dels objectius de l’empresa: el treball ben fet, el tracte complet i el client satisfet.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa