MónTerrassa
Terrassa ajorna o prolonga els terminis d’impostos i taxes
  • CA

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, ha estat aquest matí amb part dels equips de treballadors i treballadores municipals que aquests dies, amb motiu de l’emergència, estan treballant per garantir que els serveis municipals funcionen. És el cas del personal del 010, que s’ha reforçat i ha ampliat els horaris en cap de setmana i entre setmana per poder atendre les preguntes de la ciutadania.

Tot seguit, l’alcalde ha presidit el Comitè de Seguiment d’Emergència, que s’ha reunit telemàticament i ha acordat un seguit de noves mesures que el Govern municipal implementarà a partir d’avui mateix a la ciutat, en el marc de la fase d’Emergència-1 del Pla d’Emergència Municipal, i de l’estat d’alarma decretat ahir pel Govern estatal.

Entre elles: Mesures fiscals i de suport a l’activitat econòmica

El Govern Municipal ha decidit ajornar o prolongar els terminis dels impostos o taxes municipals, d’acord amb el que preveu la llei. Properament s’informarà de quins estan inclosos en aquestes mesures excepcionals i en quines condicions. Entre aquests impostos es troba l’IBI, el termini del qual acaba demà dilluns, 16 de març. Per això, s’ha decidit que no s’aplicaran recàrrecs a aquelles persones que no hagin pogut abonar-lo per raons relacionades amb la situació d’emergència actual. En aquest sentit, s’atendran totes les reclamacions i cada situació s’estudiarà individualment. El Govern Municipal està analitzant possibles bonificacions en impostos i taxes vinculades a l’activitat econòmica, i també està treballant en un programa d’impuls i suport a autònoms/es.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa