MónTerrassa
El Govern obre una oferta pública d’ocupació pública amb 15.000 noves places
  • CA
Reunió del Consell Executiu
Reunió del Consell Executiu | ACN

!--akiadsense-->

El Govern ha obert “l’oferta pública d’ocupació pública més gran” de la Generalitat amb 15.000 noves places funcionarials. Així, aquest dijous s’han convocat 10.010 places per a mestres i professors i 5.008 places per a personal d’administració i tècnic funcionari i laboral. “Mai abans el Govern havia convocat una oferta tan àmplia”, afirma l’executiu de Quim Torra, que atribueix el canvi a les restriccions imposades per l’Estat fins al 2017 en matèria de contractació en el sector públic.

Amb aquestes convocatòries el Govern vol avançar en la reducció de la temporalitat a l’administració pública per sota del 8%. Actualment la taxa és d’un 36%. D’aquesta manera, aquestes places no comporten un increment de la plantilla, sinó que són places ja existents que han estat ocupades de forma temporal i sense interrupció almenys des del 2013, segons assegura el Govern.

Els processos de selecció seran concursos oberts que es faran successivament a partir del 2019 i en el termini màxim de tres anys. Entre altres coses, es valorarà els serveis prestats en llocs d’igual o similar categoria.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa