MónTerrassa
La gira de Nacho Vegas a Terrassa

Amb dues dècades de trajectòria complertes el 2021, Nacho Vegas és una de les veus més respectades en l’àmbit de les músiques populars tant a l’Estat com a l’Amèrica Llatina.

Ha publicat més d’una desena de referències, les més recents el compilatori “Oro, salitre y carbón” (2020) i triple àlbum «Violètica» (2018), totes dues al catàleg del segell Oso Polita.

“La Flor de la Manzana” és el primer avenç del que serà el proper treball de Nacho Vegas, que es publicarà a primers del 2022. En les mateixes dates començarà la gira en què l’asturià presentarà aquest nou disc amb la seva nova banda, formada per Ferran ResinesHans LagunaJoseba IrazokiJuliane Heinemann i Manu Molina.

“La Flor de la Manzana”, és un tema amb aire llatí en què trobem patrons rítmics que van de la Bomba porto-riquenya al Dembow dominicà. Això és, ni més ni menys, el patró del reggeaton. Aquesta cançó obre una nova etapa en què ens toparem amb sons i ritmes totalment nous en la seva trajectòria.

Nacho Vegas (Gijón, 9 de desembre de 1974) nom artístic d’Ignacio González Vegas, és un cantautor asturià que estilísticament oscil·la entre la música folk i el rock. Nacho Vegas va començar estudis de filologia anglesa a la Universitat d’Oviedo, que va combinar amb estudis de lingúística, encara que no va arribar a acabar. Va formar part de la primera fornada de l’edat de la música indie espanyola, de la mà d’Eliminator Jr., una banda local d’influències noise on va començar a tocar el 1990. Vegas arribaria a la banda després de la seva formació, i gravaria amb ells el disc Chandal, publicat el 1994 per Elefant Records. També va ser membre fundador de Manta Ray, una formació que va aconseguir reputació internacional a nivell de crítica gràcies a un so personal i a la seva sòlida posada en escena.

Dissabte 19 de febrer de 2022 a les 20 h. Teatre Principal Terrassa

Terrassa Música Moderna és la programació estable de música moderna organitzada pel Servei de Cultura de l’Ajuntament de Terrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa