MónTerrassa
Foment i Policia Municipal organitzen un programa informatiu sobre la professió de Policia Local
  • CA

Foment de Terrassa, amb la col·laboració de la Policia Municipal de Terrassa, ha organitzat per a la setmana vinent un programa informatiu per donar a conèixer la professió de Policia Local a totes aquelles persones de la ciutat que estiguin interessades en conèixer aquesta professió i quins són els requisits per accedir-hi. El programa s’ha dividit en dues sessions, que es realitzaran en format telemàtic, obertes a totes aquelles persones que hagin accedit o s’estiguin plantejant accedir a les oposicions per formar part del cos i vulguin conèixer l’experiència personal d’agents que ja han passat pel procés d’oposició: la preparació, la convocatòria, l’estada a l’escola i les pràctiques.


La primera sessió informativa es durà a terme el dimecres, 16 de juny, de 10 h a 12 h, i consistirà en una aproximació a la història de la Policia Municipal de Terrassa, així com a l’exercici de la professió, incidint especialment en els aspectes de seguretat viària, seguretat i convivència ciutadana i els desafiaments de futur del servei, com són una major proximitat amb la ciutadania i l’avenç cap a una millor funció educativa i social.

En primera persona
En aquesta sessió també es parlarà de les oposicions, a partir de l’experiència directa d’agents del Cos Local de la Policia, que presentaran el seu testimoni des de dos punts de vista diferents: el d’una trajectòria ja consolidada i el d’una trajectòria novell. La segona sessió es realitzarà el 18 de juny, de 10 h a 12 h, amb l’objectiu d’assessorar als participants en la recerca d’informació i recursos per a la preparació de la prova tècnica, així com les eines per treballar la part competencial.

Els interessats en participar-hi en el programa informatiu es poden inscriure omplint el formulari que apareix en l’activitat, que es troba anunciada al web de Foment de Terrassa https://terrassaocupacio.cat/ca/activitats/. El passat mes d’abril, i fins al mes de maig, es va obrir el termini per a la presentació d’instàncies per cobrir nou places d’agent de la Policia Municipal de Terrassa per sistema d’oposició lliure, un procés que actualment està en curs. L’Ajuntament té previst convocar 10 places més d’agent per a l’any 2022, i altres 10 més per al 2023.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa