MónTerrassa
Fins a 15 caigudes de cablejat elèctric i de telefonia a Terrassa
  • CA

Des de dilluns a la nit, s’han succeït les trucades i avisos als diferents telèfons d’emergències de Terrassa avisant de diferents incidències a causa de l’acumulació d’aigua o per les fortes ratxes de vent. Així, fins avui dimecres al matí, s’han rebut 125 avisos sol·licitant la intervenció dels serveis d’emergències. D’aquests, la gran majoria (74) ha estat per la caiguda d’elements de les façanes d’edificis de la ciutat a causa del fort vent, com arrebossats, rajoles, cartells publicitaris, perfils de terrasses o fins i tot baranes. En molts casos els avisos han estat pel perill de caiguda, i en altres la pròpia caiguda ha afectat a vehicles estacionats.

Pel que fa als casos de caiguda de cablejat elèctric o de telefonia, s’han rebut 15 avisos, que han estat atesos tant pels serveis d’emergència o per les pròpies companyies subministradores.

El vent també ha estat el motiu dels 18 avisos rebuts a causa de la caiguda o perill de caure d’arbres, en diferents zones de la ciutat, el que ha provocat el desplaçament dels diferents equips d’emergència ja sigui per sanejar la zona, com per assegurar-la. Els avisos rebuts (5) també han estat per informar del desplaçament o caiguda de contenidors al mig de la calçada, així com per informar del trencament o perill de trencament de marquesines d’autobús. Per últim, la resta d’avisos (4) rebuts fins avui han estat per trencament de vidres a causa de la força del vent i per inundacions o acumulació d’aigua (8).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa