MónTerrassa
La Factoria Social de Terrassa d’adhereix a la patronal Cecot

La Factoria Social de Terrassa (LaFACT) s’adhereix a la patronal Cecot. És una entitat de transformació social i cultural que treballa per oferir oportunitats a les persones posant el focus en els àmbits de la gent gran (LaFACT Gent Gran), les persones amb discapacitat intel·lectual (LaFACT Fupar) i la cultura (LaFACT Cultural).

Una factoria amb un model socioempresarial que té com a objectiu la generació de recursos propis per garantir la sostenibilitat i seguir realitzant projectes de transformació social.

El president de la Cecot, Antoni Abad i el president de LaFACT, Factoria Social de Terrassa, Xavier Queralt

El president de la Cecot, Antoni Abad i el president de LaFACT, Factoria Social de Terrassa, Xavier Queralt, han signat un conveni de col·laboració que comporta l’adhesió de LaFACT a l’organització empresarial amb l’objectiu de gaudir de la seva capacitat de representació institucional i per beneficiar-se de la seva oferta de serveis. “Som una empresa social i, com a tal, creiem important comptar amb l’acompanyament d’una patronal com ho és la Cecot”, ha explicat Queralt qui ha afegit que “en àmbits com la transformació digital o la transició ecològica per a la nostra activitat, els serveis que ofereix una organització com aquesta en l’acompanyament, la informació específica o l’assessorament especialitzat ens poden beneficiar de manera directa a l’activitat de les diferents línies de treball que impulsem”.

Abad ha remarcat la importància d’aquest conveni per la Cecot, per la ciutat de Terrassa i per al teixit empresarial

Abad ha remarcat la importància d’aquest conveni per la Cecot, per la ciutat de Terrassa i per al teixit empresarial que representa.

“A l’ADN de la Cecot mantenim un fort compromís social, heretat dels industrials del segle XIX, i que vincula el creixement econòmic empresarial a la cohesió social, al desenvolupament sostenible i al manteniment de l’estat del benestar. La nostra missió és ajudar les empreses a que la seva activitat es consolidi, arreli i creixi a l’hora que defensem que aquesta generació de riquesa de les empreses repercuteixi en part al territori, a la societat, a les persones”.

Més enllà dels compromisos econòmics amb l’agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible i que el teixit empresarial estigui ja fent passes cap a la descarbonització de l’energia o cap a implementar processos d’economia circular, “hi ha un perfil d’empresa social que està creixent exponencialment, com és el cas de LaFACT, i que és un sector econòmic a qui tenir en compte en les polítiques estratègiques de país”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa