MónTerrassa
Estrena de l’espectacle de Fupar Terrassa “Las Vegas: Love and Fire”
  • CA
Las Vegas: Love and Fire

!--akiadsense-->

El grup de teatre i música de Fupar torna a l’escenari amb més força que mai amb l’estrena de l’obra “Las Vegas: Love and Fire”, un espectacle gratuït i solidari adreçat a tots els públics que conté dosis d’humor, música i interpretació, i que està ambientat a Las Vegas. Enguany, en la producció i ideació d’aquesta obra hi participen un grup de trenta persones, tant voluntariat com actors i actrius, així com músics, que donen suport en diferents tasques relacionades amb l’espectacle. En aquest sentit, sobre l’escenari s’hi podran veure onze actors i actrius amb discapacitat intel·lectual així com vuit persones voluntariat-actor, i darrere l’escenari hi haurà deu persones voluntàries externes a la companyia que ajuden en la producció, coordinació i realització de l’obra.

Entre els objectius principals d’aquest projecte de Fupar amb més de 45 anys d’història destaquen afavorir la capacitat d’expressió de tots els components del grup i la investigació sobre la seva pròpia creativitat, així com l’aprofundiment en l’autoestima a través del reconeixement directe del públic.

Sinopsi

Després de l’estrena de l’espectacle “Oh lalà, c’est magnifique!” de l’any passat, la història continua i, en aquesta ocasió, Clotilde viatja a Las Vegas amb la seva troupe, on trobarà una ciutat plena de llum, glamur i els millors espectacles del món. Pantalone haurà de fer equilibris per no arruïnar-se amb els seus excessos, mentre Maurice, pres per l’emboscada de Pantalone, aconseguirà escapar-se amb la seva malvada mare i intentarà destruir la companyia que el va trair. Capitano i el seu equip seran l’esperança per salvar la companyia, i l’amor i l’amistat, les eines perquè els somnis de Clotilde no es desfacin en cendra, ja que els somnis, somnis són.

Protagonistes Nosaltres, una companyia amb història

La companyia de Fupar té més de 45 anys d’història i busca la creació artística i la inclusió de les persones amb discapacitat intel·lectual mitjançant la vinculació als aspectes terapèutics del teatre, la dansa i la música. El grup, que ja compta amb més de 320 actuacions en diferents punts de la geografia espanyola, andorrana i francesa, està format per persones amb i sense discapacitat intel·lectual, i aposta per un teatre inclusiu que permet la participació i interrelació de totes les persones que en formen part.

Les dades

Protagonistes Nosaltres

Las Vegas: Love and Fire

Diumenge, 15 de desembre, a les 11.30h

Durada: 90 minuts

Preu: Gratuït (donatiu voluntari)

Reserva d’entrades: per telèfon al 93 788 36 62 o presencialment a les oficines de Fupar.

Més informació: https://www.fundacioct.cat/programacio/las-vegas-love-and-fire/

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa