Terrassa ha viscut moltes nits de contenidors d’escombraries cremats, destrossats o bolcats pel terra. Aquesta passada matinada ha estat una altra nit on els contenidors han estat els grans protagonistes, quan un home ha estat enxampat bolcant-ne uns quants a l’avinguda de Barcelona de Terrassa, però la Policia Municipal de Terrassa ha pogut interceptar l’home i ha quedat denunciat per actes vandàlics.

Els fets han passat aquesta passada matinada del 12 de gener, prop de les 3:10h, quan una dotació de la Policia Municipal de Terrassa ha localitzat un home a l’avinguda de Barcelona de Terrassa que estava bolcant els contenidors d’escombraries que hi havia per la zona. Els agents l’han enxampat en el moment precís, i quan l’home s’ha adonat de la presència dels agents policials, ha escapat corrents ràpidament en direcció al barri de Ca n’Anglada. Malgrat l’intent d’escapar-se, els agents de la Policia Municipal l’han interceptat al carrer de Sant Damià, a l’alçada del passeig del Vint-i-dos de Juliol, prop de la rotonda de la Plaça de la Dona.

L’home ha quedat denunciat per actes vandàlics i, a més a més, per incompliment del confinament nocturn. La Policia Municipal de Terrassa recorda que el confinament nocturn segueix vigent fins al 21 de gener, de moment.

Més successos

Més actes vandàlics van passar el passat diumenge a les 0:14 de la matinada. Una patrulla de la Policia Municipal va ser requerida per uns ciutadans que els van informar que havien vist a dues persones trencant vidres de vehicles estacionats al carrer de Murillo, amb el carrer d’Isaac Peral. Els agents van acudir al lloc i van localitzar les dues persones autores dels fets. Una d’elles va intentar fugir, però va ser interceptada pels agents abans que pogués entrar l’interior d’un immoble. Les dues persones van quedar detingudes després que els testimonis els van reconèixer com a responsables de causar danys a tres vehicles.

Comentaris

    Meritxell Gener 13, 2022 | 09:52
    A Ca n'Anglada? Un altra que venia a pagar-nos les pensions? Un altre cas aïllat ? Un altre amb problemes mentals?
    Dani Gener 16, 2022 | 09:57
    Quina casualitat que anava direcció ca n'Anglada.

Nou comentari