El CV Terrrassa femení A campió de grup a falta d’una jornada.

El passat dissabte dia 5 de juny el conjunt egarenc viatjava a Igualada per a disputar el seu ùltim partit de la temporada.L’enfrotament es presentava molt interessant ja que el lideratge del grup passava per aquest partit en que tots dos rivals tenien molt bones credencials per a col.locar-se al capdavant de la classificació.El Terrassa sortia en el primer set , amb una molt bona dinàmica sobretot en recepció i defensa , on les dues lliures Martinet i Jaén , van destacar per un molt baix marge d’error, fent que en cada jugada la pilota fos molt còmode per a la col.locadora . Aquesta ventatja tàctica permetia que el conjunt egarenc sortir amb molta facilitat en atac, trobant el camí del punt, tot i la defensa contundent d’un Igualada, que es resistia. Tot i així el primer set es tancava amb un còmode 12-25 per les de Dobón i Guil.
Ja en el segon set la concentració de les de Terrassa va anar de davallada , situant al marcador un 20-12 a favor de les locals. Va ser llavors amb un canvi en la linea d’atac i amb el servei de Sánchez, que el Terrassa remuntava el marcador fins al marcador final de 22-25 situant el 0-2 al marcador. El tercer set, l’Igualada apretava el joc amb un contundent atac per zona 4 que la defensa del Terrassa podria neutralitzar no sense dificultat. L’equip es conjurà en defensa de nou que combinat amb una més que notable destresa en atac, decantava el marcador a favor de les visitants que guanyaven el partit per 0-3 i assolien el liderat del grup a falta d’una jornada, jornada de descans per al conjunt egarenc, que matemàticament ja serà campió de grup.