MónTerrassa
Dues empreses de Terrassa reben el Reconeixement Cecot al Progrés Empresarial
  • CA

Les dues empreses de Terrassa Serafí i IMC Toys han estat premiades amb el Reconeixement Cecot 2021 al Progrés Empresarial, uns premis que es lliuraran a la Nit de l’Empresari el proper dimarts 9 d’octubre a les 19.30h al Teatre Principal de Terrassa i que tenen la finalitat de distingir públicament empreses, persones i institucions que han fet i estan fent un esforç important pel desenvolupament econòmic i empresarial des de qualsevol àrea. Els Reconeixements Cecot 2021 es composen d’un total de 7 premis, dos dels quals han estat adjudicats a aquestes dues empreses terrassenques.

El passat dimecres es van reunir a la seu de la patronal catalana Cecot els membres que han format part del Jurat dels Reconeixements 2021 al Progrés Empresarial, i que van decidir a qui atorgar cada premi i perquè. 

Pel que fa a l’empresa Serafí, rep el premi “Reconeixement al compromís amb l’eficiència energètica i la sostenibilitat patrocinat pel Port de Barcelona“. El jurat ha valorat, principalment, que el 33% del consum elèctric actual de l’empresa prové de la planta d’Energia Solar Fotovoltaica ubicada a les seves instal·lacions de Terrassa i l’estalvi en emissions de CO2 de 53.000 Kg (equivalent a 3.775 arbres), l’estalvi energètic 161.459 kW i l’estalvi econòmic assolit de 19.200 €/any.

Pel que fa l’empresa IMC Toys, ha estat premiada amb el “Reconeixement a la transformació digital a la indústria – patrocinat pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona“. El jurat ha posat en valor el projecte de showroom virtual implementat per l’empresa durant el 2020 i 2021 per mantenir la relació i comunicació tant amb clients directes (B2B), com en relació amb el consumidor final (B2C) en un any l’impacte de la Covid-19 va obligar a cancel·lar tots els marcs de demostració de productes a nivell nacional i internacional.

A més a més, l’entitat també reconeixerà la trajectòria de dues empreses terrassenques centenàries: Floristeria Gras i Torrents Padrós. Cal recordar però, que aquest reoneixement es tracta d’una categoria fora de concurs. La Floristeria Gras porta 117 anys en actiu, des de l’any 1904; i Torrents Padrós en porten 113, des de 1908.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa