MónTerrassa
Participen en una baralla, els denuncien i després els enxampen beguts al cotxe
  • CA
avinguda del Tèxtil
avinguda del Tèxtil | Google Maps

!--akiadsense-->

Una trucada d’un particular va informar diumenge a les 21.36 h que s’estava produint una baralla en un bar d’un centre comercial de l’avinguda del Tèxtil i que les persones implicades s’estaven discutint amb el vigilant de seguretat. Fins al lloc s’hi van dirigir tres patrulles de Policia, que van identificar tres persones que estaven molestant una cambrera i increpant un vigilant de seguretat, que els havia cridat l’atenció.

Els agents van interposar una denúncia a un dels identificats per tinença d’estupefaents després de trobar-li una peça de haixix de 18,5 grams. Posteriorment, a les 22.25 h una de les patrulles que havia intervingut en la baralla va aturar un vehicle que circulava per l’avinguda del Tèxtil de manera erràtica.

El conductor era un dels implicats en la baralla. Els agents li van realitzar la prova d’alcoholèmia, que va donar positiu en 0’60 mg/l, i van traslladar-lo a Prefectura per fer la prova amb etil·lòmetre evidencial, donant positiu de 0’76 mg/l en primera prova i 0’69 mg/l en segona. Es va procedir a interposar denúncia al conductor del vehicle per conduir sota els efectes de l’alcohol i per incomplir les mesures de seguretat establertes per frenar l’expansió de la Covid-19.

Els agents també van identificar un altre vehicle a l’avinguda de Can Jofresa, conduït per un altre dels identificats en la baralla anterior. El conductor va ser traslladat a Prefectura per realitzar el Drogotest, donant positiu en THC. Es va procedir a interposar la denúncia pertinent, a més d’una altra pels objectes perillosos que duia a l’interior del vehicle i una per no respectar el confinament nocturn.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa