MónTerrassa
Dos punts de vacunació massiva sense cita prèvia a Terrassa
  • CA

Després de la campanya molt intensa d’estiu de vacunació massiva contra la Covid en què els CAPs de Terrassa oferien la possibilitat de vacunar-s’hi, amb o sense cita prèvia, s’ha procedit a fer una reorganització al Consorci Sanitari de Terrassa. D’aquesta manera, des d’aquest dilluns, 20 de setembre, i fins divendres, hi haurà activats dos punts a Terrassa i un a Rubí. A la nostra ciutat, restarà obert el punt de vacunació de l’Hospital de Terrassa, això sí, només per a segones dosis, i amb Moderna. S’hi pot anar els dimecres de 16 a 20h, amb o sense cita prèvia, i sempre que es tingui més de 12 anys. El segon punt és el Centre Cívic Montserrat Roig, a l’avinguda Barcelona, en què s’ofereixen diferents horaris i vacunes: de dilluns a divendres de 15 a 20h amb Pfizer; i dimarts i dimecres de 15 a 20h amb Astrazeneca. També per a majors de 12 anys i amb o sense cita prèvia.

Cal dir que aquesta setmana, Salut ha iniciat una campanya orientada específicament als estudiants universitaris, ja que són un dels col·lectius que encara tenen un percentatge molt baix de vacunació. De fet, a Terrassa, són els joves de 20 a 29 anys són els més reacis a rebre el vaccí, i tan sols un 60% té ja la pauta completa, una xifra inferior a la franja de 15 a 19 anys. Per aquest motiu, s’ha decidit facilitar la vacunació. Del 21 al 28 de setembre, el Campus Universitari de la UPC, a l’edifici Campus del carrer Colom, 2, es transformarà en un punt de vacunació per als estudiants de l’Escola Superior d’Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa (ESEIAAT), de la Facultat d’Òptica i Optometria de Terrassa (FOOT) i del Centre de la Imatge i la Tecnologia Multimèdia (CITM). De 12 h a 17 h. Aquesta oferta es complementarà amb el dia 23 al CAP Sant Llàtzer, de 13.30h a 15.30h adreçada als estudiants de l’Escola Universitària d’Infermeria i Teràpia Ocupacional de Terrassa (EUIT). De les 13.30 h a les 15.30 h. En ambdós punts de vacunació se subministrarà Pfizer.

A més, cal recordar que des del 8 de setembre al Vallès Occidental hi ha obert un punt de vacunació sense cita a la Universitat Autònoma de Barcelona. Està ubicat al centre neuràlgic del campus, en una sala annexa al cinema de la Plaça Cívica, de dilluns a dijous, de 13 h a 19 h, i els divendres, de 9 h a 13 h.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Abdelhanin Balkaid a gener 06, 2022 | 00:05
    Abdelhanin Balkaid gener 06, 2022 | 00:05
    Hola! Necesito hacerla la vacuna de COVID, aún no hecho ni la primera +34631009936

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa