MónTerrassa
Dos detinguts pel crim del botiguer assassinat per una ampolla de licor
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han detingut dos joves, menors de 20 anys, per la mort d’un botiguer pakistanès a Rubí. Segons ha confirmat aquest matí el programa de TV3 Planta Baixa, els dos tenien antecedents policials, però per fets que es poden considerar menors. Les càmeres de seguretat han estat claus per procedir a la detenció.

El botiguer va ser assaltat brutalment després d’intentar frustrar un petit robatori comès al seu establiment. Els fets van passar a les 11 de la nit del divendres 8 d’octubre, ara fa 12 dies, prop de la cèntrica plaça Onze de Setembre, quan uns lladres van robar una ampolla d’alcohol -sembla que de rom- d’un petit supermercat regentat per un veí d’origen pakistanès.

Els va atrapar i el van atacar amb arma blanca

El jove botiguer ho va veure, els va cridar l’atenció i els va voler perseguir pel carrer quan van fugir, i, en atrapar-los i recuperar l’ampolla, va rebre diverses ganivetades que van resultar mortals, al pit i al coll, sense que tingués temps de defensar-se. Una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) va anar fins el lloc per atendre’l i traslladar-lo a un centre sanitari de la comarca. Els professionals sanitaris van intentar salvar-lo allà mateix, però no van poder fer res i finalment va morir en el mateix vehicle. Els Mossos van obrir una investigació per identificar i detenir els agressors.

L’Ajuntament va decretar dos dies de dol al municipi del Vallès Occidental. L’atac i el desenllaç gatal va colpir la societat rubinenca, sobretot per la brutalitat de la resposta dels individus, i més de 400 veïns es van concentrar davant l’edifici consistorial per mostrar el seu rebuig als fets, convocats per la plataforma SOS Rubí. Molts botiguers locals van abaixar la persiana durant uns minuts en un gest de solidaritat i protesta, convocats per la plataforma SOS Rubí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa