MónTerrassa
Detinguts tres lladres de joies a pisos de Terrassa i Sabadell
  • CA

Operatiu dels Mossos d’Esquadra per detenir tres lladres acusats de robar joies i objectes de valor en pisos de Terrassa, Sabadell, Gelida i Igualada. Als detinguts, tots ells amb antecedents policials i dos dels quals ja han ingressat a presó, se’ls atribueixen quatre robatoris amb força en habitatges de les dues cocapitals vallesanes, a més de Gelida i la capital de l’Anoia. Les detencions, que corresponen a tres homes de nacionalitat colombiana de 25, 29 i 35 anys, veïns de Sabadell, Barcelona i l’Hospitalet de Llobregat, van tenir lloc el passat divendres 22 d’octubre i dissabte 23 d’octubre en diverses localitats.

La investigació va iniciar-se el 2 de setembre. Va ser una patrulla de paisà de Martorell qui va observar com dos homes es trobaven amb actitud sospitosa en una zona d’habitatges de la població del Baix Llobregat. Va ser posteriorment que van saber que s’havia comès un intent de robatori en un immoble i se’ls va poder relacionar directament amb aquesta temptativa. Quinze dies després, el 19 de setembre, una altra dotació de paisà de la comissaria de L’Hospitalet va aturar un vehicle amb dues persones a dins. En l’escorcoll se’ls va localitzar diverses joies amagades i un telèfon mòbil que constava com a robat en un domicili de Montcada i Reixac. Tots dos van quedar retinguts.

Va ser seguint la pista d’una de les joies recuperades, valorada en prop de 60 mil euros, que els Mossos van anar a parar a un domicili de Sabadell. La propietària n’havia denunciat el robatori. Finalment, els Mossos van detenir els dos lladres el 22 d’octubre, just quan acabaven de robar en un domicili d’Igualada. A la capital catalana es va localitzar i detenir el tercer membre de la banda mentre que es van fer registres en tres domicilis d’Abrera, Castelldefels i Barcelona en els quals es van poder recuperar una gran quantitat de joies, aparells electrònics i diners en efectiu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa