MónTerrassa
Detingut un home en crida i cerca per increpar vianants

La Policia Municipal de Terrassa ha detingut un home per increpar els vianants, molestar a comerciants i causar inseguretat al carrer, ahir a primera hora de la tarda al barri de Sant Pere Nord i Ègara. Quan els agents de la policia el van detenir, van procedir a identificar-lo i van observar que li constava un ordre de crida i cerca.

Els fets van tenir lloc ahir dimarts 8 de març prop de dos quarts de quatre de la tarda, al carrer del Periodista Grané, on dos homes estaven causant inseguretat. El 112 va informar a la Policia Municipal de Terrassa que hi havia dues persones que estaven increpant als vianants i molestant els comerciants d’aquell carrer, i en rebre l’avís, dues dotacions de la policia es van dirigir fins al lloc indicat.

Quan les dotacions van arribar, van localitzar els dos homes a la cantonada del carrer del Renaixement. Els agents van fer aturar als dos homes per procedir a identificar-los, i va ser llavors quan van comprovar que a un dels homes li constava un ordre de crida i cerca. Els agents van procedir a la seva detenció i trasllat a les dependències policials.

Més successos

La Policia Municipal de Terrassa també va detenir la setmana passada un lladre de moneders. L’individu va ser enxampat gràcies al guàrdia de seguretat d’un establiment ubicat a la Rambla d’Ègara, a tocar del carrer de Blasco de Garay. Els fets van passar aquest el passat dijous 3 de març, cap a un quart de sis de la tarda, quan la Policia Municipal va rebre un avís de furt informant que el guàrdia de seguretat havia retingut un home acusat d’endur-se diversos productes. Els agents van escorcollar l’acusat i li van localitzar fins a vuit moneders que havia agafat sense pagar. En total sumaven un valor de 79,92 euros.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Meritxell a març 10, 2022 | 09:25
    Meritxell març 10, 2022 | 09:25
    O fan quelcom amb el barri de Sant Pere Nord JA o marxarem tots els veïns d'aquest barri. la convivència en aquest barri és insoportable. Aquest carrer, Renaixement, Periodista Grané, Manresa, etc són un autèntic polvorín. Paseu un dia i comproveu-lo. Veureu-ho quin és el , LAMENTABLE, perfil que trobareu al carrer i a les portes de tots els bars. Mentre, TOT PER TERRASSA CENTRE només inverteix al Centre.

Nou comentari

Comparteix