MónTerrassa
Denunciades 28 persones a Terrassa per incomplir el Decret d`Alarma
  • CA
Control policial
Control policial | Xavi Hurtado

!--akiadsense-->

La Policia Municipal ha denunciat a 28 persones per incompliment de les mesures establertes al Reial Decret d’Estat d’Alarma en les actuacions desenvolupades ahir dijous a la ciutat. Fins a 19 d’aquestes denúncies han estat per no poder justificar davant la Policia Municipal un motiu vàlid per trobar-se a la via pública. Tres persones van quedar denunciades en els controls de pas realitzats ahir per la Policia Municipal. Pel control de pas organitzat al carrer de la Rasa, amb el carrer de la Indústria, entre les 9.30 i les 10 h, van passar un total de 45 vehicles, amb el resultat final d’una denúncia per incompliment de les instruccions del Decret d’Estat d’Alarma.

Les altres dues persones van ser denunciades en el control de pas realitzat a la carretera N-150, a l’alçada de Vilardell, de 12.30 a 13 h, amb un total de 72 vehicles controlats. En un control preventiu realitzat al tram sud del Parc Vallparadís, a les 7.50 h, van ser denunciades dues persones per desobediència als agents de l’autoritat, i una d’elles també per incompliment de Decret d’Estat d’Alarma. La trucada del vigilant d’un supermercat de la carretera de Castellar va informar que una senyora havia accedit a l’interior de l’establiment sense complir les mesures de seguretat establertes.

Una dotació policial va acudir al lloc, a les 16.40 h, va localitzar aquesta persona a l’interior de l’establiment, la va identificar i informar de les mesures de seguretat que havia d’adoptar. Els agents van marxar del lloc, però a les 17.04 h, van rebre un nou avís per tornar al mateix establiment, on van trobar de nou a la senyora amb la mateixa actitud, quedant denunciada per incompliment de les instruccions del Decret. La trucada d’un particular, a les 16.38 h, va informar la Policia Municipal de la presència d’un grup de persones assegudes en un banc al carrer d’Europa. Una dotació policial va acudir al lloc i va denunciar a les tres persones per què no van poder justificar la seva presència a la via pública. A una d’elles també se li va realitzar una acta d’ordre de requeriment de domicili. A les 23.28 h, la Policia Nacional va informar a la Policia Municipal d’una baralla al carrer de Jacint Elías. Una dotació policial va acudir al lloc i va informar que es tractava d’una discussió per la compra d’un patinet. Va quedar denunciada una persona per incompliment del Decret.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa