MónTerrassa
Cs Terrassa proposa fer tràmits per optar a Ciutat Europea de l’Esport

El regidor del grup municipal Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Terrassa, David Aguinaga, ha comunicat que en el proper Ple, la formació taronja instarà a l’ajuntament a iniciar els tràmits perquè Terrassa opti al títol de ‘Ciutat Europea de l’Esport’.

Aquesta petició coincidirà amb el 25 aniversari de la designació de Terrassa com subseu olímpica dels JJ.OO de Barcelona. Aguinaga ha recordat que “Terrassa pot enorgullir-se de disposar d’un teixit esportiu variat i de comptar amb un nombre extraordinari d’atletes olímpics i paralímpics”.

L’edil de Ciutadans Terrassa ha assenyalat que amb el reconeixement de ‘Ciutat Europea de l’Esport’ s’optaria “amb major facilitat a les ajudes de la Unió Europea per a la promoció de l’esport”. Aguinaga ha subratllat que aquest reconeixement permetria “donar una major visibilitat internacional a Terrassa a través d’elements diferenciadors de la ciutat com són la seva condició de subseu olímpica i pedrera d’atletes olímpics”. Altres ciutats europees com Badalona (2015), Praga (2016), Sofia (2017), Marsella (2017) i Mollet de Vallés (2017) ja compten amb aquest reconeixement de l’esport europeu.

Nou comentari

Comparteix