MónTerrassa
Cs reclama refusar “l’assetjament independentista” a les policies
  • CA

Cs Terrassa busca un acord de la junta de portaveus de l’Ajuntament “en defensa dels drets i llibertats de tots els ciutadans”.

“Després de la sentència de 14 d’octubre sobre la Causa Especial núm. 3/20907/2017, seguida pels delictes de rebel·lió, sedició, malversació, desobediència i pertinença a organització criminal, contra els processats del “Procés”, es vénen succeint alteracions de l’ordre públic, violència contra persones i estris i dificultats i col·lapse en vies de comunicació i transport públic. A Terrassa amb ocupació de l’espai públic, deteriorament del mobiliari urbà, assetjament a policies i bloqueig de vies de comunicació conseqüència de mobilitzacions no autoritzades organitzades des de plataformes opaques i antidemocràtiques. El nostre objectiu com a representants públics és el de defensar a tots aquells catalans que se senten amenaçats davant els que amb els seus actituds i fets encoratgen i simpatitzen amb els violents. com representants de la societat, escollits democràticament a través de les urnes, hem d’estar del costat d’aquells que defensen els seus drets i llibertats davant d’aquells que pretenen imposar el seu model de societat per la força i de forma totalitària

Peticions

Expressar el suport i la solidaritat de l’Ajuntament de Terrassa amb tots els ciutadans que exigeixen que es garanteixin els drets i les llibertats de tots entenent que el dret a la protesta no pot ser incompatible amb el dret a la lliure circulació i el dret al treball de l’ conjunt de la ciutadania.

Declarar que la violència mai és un mètode en democràcia per assolir objectius polítics i proclamar que el deure de tots els demòcrates és el de condemnar el seu ús amb independència de les circumstàncies.

Rebutjar l’assetjament que pateixen els Cossos i Forces de Seguretat l’Estat per part de l’independentisme i agrair la tasca que realitzen garantint la seguretat i la convivència de tots els catalans.

Condemnar la irresponsable actitud d’alguns polítics que persisteixen a buscar la divisió, la radicalització i el qüestionament de les institucions de l’Estat i de la vigència de l’Estat democràtic de Dret aclamant actituds que desemboquen en accions violentes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa