El CP San Cristobal pateix una derrota que fa molt mal
Sant Feliuent-San Cristóbal | D.V.
El CP San Cristòbal suma la tercera derrota seguida però continua en llocs tranquils de la classificació. Els parroquials s’han avançat en començar el partit però no han sabut mantenir el resultat. El Santfeliuenc ha anat a buscar el partit i ha tingut premi i s’ha posat per davant. A punt d’acabar, els d’Oliver Ballabriga han empatat, i al 93 han vist com els hi feien el tercer.

El CP San Cristóbal ha marcat al minut 11. Àlex Alba havia rebut una groga al 6 i l’ha pagat amb un gran cop de cap a la sortida d’un córner. Era el 0 a 1. No jugaven malament els parroquials. Però un penal per mans al 30 ha permès al Sant Feliuenc empatar el partit. I al final de la primera part el tècnic parroquial, Oliver Ballabriga, ha estat expulsat per queixar-se d’una decisió arbitral. Tot tornava a començar. A la represa el Sant Feliuenc ha tingut una gran oportunitat al 55. Han estat minuts de monòleg dels locals. Els de Ca n’Anglada han patit.

Era un atac i gol. Patint, patint i patint i un Dani Lledó providencial ha evitat el segon dels locals. Però el mateix porter local ha estat el protagonista negatiu del segon gol del Santfeliuenc. Lledó ha vist com una pilota controlada se li esmunyia de les mans i acabava a dins de la xarxa. Era el minut 68. La rematada era una semixilena relativamet fluixa. El guió ha estat calcat al del dia del Reus, on l’equip de casa va remuntar.

Després del segon gol, el Sancris s’ha tret la son de les orelles i ha anat a buscar la porteria contrària. I ha tingut el gol de l’empat en un parell o tres d’ocasions. Però quan ningú donava un euro pels de Ca n’Anglada ha arribat el gol dels parroquials, en una jugada aillada. Ha estat Cristian l’autor. Dura poc la felicitat a casa del pobre. Al 93 el Santfeliuenc ha fet el tercer en una contra.