MónTerrassa
La Coral dels Amics acull una obra fotogràfica de geometria i cos humà
  • CA

La Societat Coral dels Amics exposa “Geometría Orgánica“, de l’artista Alejandra Ávila, una obra fotogràfica que barreja dos conceptes molt diferents, com son el cercle i el cos humà, amb l’objectiu d’aconseguir formes que puguin semblar flors o fins i tot mandales. La mostra estarà oberta al públic fins el dia 16 d’aquest més, i el dia 17 es donarà pas a una nova exposició.

“Geometría Orgánica” neix l’any 2015 inspirat per fotògrafs i investigadors com Eadweard Muybridge, Etienne-Jules Marey i Harold Edgerton. Els seus treballs i recerques sobre la cronofotografia van servir com a inspiració per a crear aquestes imatges. Aquesta sèrie uneix el cercle i el cos humà, sincretitzant-los i aconseguint formes que semblin flors i mandales. L’objectiu va ser aconseguir imatges que transmetessin diferents sensacions com energia positiva, moviment, harmonia, balanç, equilibri, i vida.

Totes les fotografies estan fetes en una mateixa presa en llarga exposició i diversos trets de flaix, girant la càmera 360è en el seu propi eix. A més, el projecte està complementat amb un vídeo calidoscòpic fet amb les pròpies fotografies del projecte i pensat per a ajudar l’espectador a entrar en aquest Univers.

Aquesta no és la primera exposició que acull La Coral dels Amics, ni la última. La primera va ser a càrrec de Fernando Font de Gayà, i el proper dia 17 s’inaugurarà la propera exposició que serà d’Octavi Intente. Des de La Coral afirmen que “les exposicions per nosaltres són una eina més per establir ponts de relació entre els persones que atenem i el nostre entorn”

L’autora, Alejandra Ávila

Nascuda a Ciutat de Mèxic, Alejandra Ávila és una jove artista visual que va venir a Granada d’adolescent, després es va establir a Barcelona, i ara viu a Terrassa. L’art sempre ha estat present en la seva vida, ja que des de molt petita va assistir a classes de música, ballet i pintura. És una fotògrafa versàtil i detallista. El fet de tenir coneixements de molts tipus de fotografia i arts visuals, l’ajuda a mimetitzar tots els conceptes i tècniques diferents per a crear una obra pròpia original.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa