MónTerrassa
El control d’alcoholèmia deixa una comparsa de la rua de carnaval sense carrossa
  • CA
Comparsa del Carnestoltes de Terrassa
Comparsa del Carnestoltes de Terrassa | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

Una de les comparses de la rua del el XLIII Carnestoltes de Terrassa s’ha quedat sense carrossa abans de sortir. I no ha estat pas per un problema tècnic. Com ja va passar amb la festa dels Tres Tombs del cap de setmana passat, la Policia Municipal ha fet controls d’alcoholèmia abans de començar. I el conductot i el copilot, segons ha pogut saber Món Terrassa, han donat positiu. L’excés d’alcohol ha fet que el vehicle romangués aturat. La seguretat preval sobre qualsevol altre concepte, en un recorregut per espais estrets i plens de gent.

A la rua de Carnaval hi han participat de més d’una trentena de comparses. El recorregut tenia alguns canvis degut a les restriccions de trànsit que afecten el Portal de Sant Roc. Així, la comitiva ha sortit del passeig del Vint-i-dos de Juliol, a l’alçada del carrer dels Ferroviaris, i ha anat en direcció rambla d’Ègara, carrer d’Iscle Soler, carrer de la Unió, Raval de Montserrat, carrer dels Gavatxons, plaça Vella i carrer Major per finalitzar a l’alçada del carrer del Forn. La rua ha estat encapçalada per la comparsa Groc Cridaner, guanyadora de la rua l’any passat, que ha obert la comitiva del Carnestoltes d’enguany amb «inS.O.S.tenible». La jornada ha estat de les més concorregudes dels darrers anys. Milers de terrassencs i terrassenques han omplert els carrers de gom a gom per veure les propostes del 2020. S’han vist moltes comparses reivindicatives i possiblement s’han reduït les de caire sexual, tot i que mai i falten. Les disfresses són cada cop més treballades, de la mateixa manera que les disfresses. S’ha de parlar d’un salt qualitatiu.

Al seu pas pel Raval de Montserrat, l’alcalde, Jordi Ballart, acompanyat de membres de la Corporació Local, dona a benvinguda al Rei i la Reina del Carnestoltes d’enguany a Terrassa: El Rei S.O.S.pitós i la Reina S.O.S.pechosa als que liura les claus de la ciutat. Prèviament, l’alcalde entregar una placa a David Rosales, guanyador del concurs de cartells i autor de la imatge de la 43a edició del Carnestoltes de Terrassa. Després del lliurament de la placa, el monologuista terrassenc Toni García, vinculat a la cultura popular i a diversos projectes solidaris de la ciutat, llegeix el pregó del XLIII Carnestoltes de Terrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa