MónTerrassa
Consells per un Nadal més SOStenible
  • CA
zz

!--akiadsense-->

Coincidint amb l’inici de la Cimera Mundial del Clima que es celebra a Madrid, el Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental ha divulgat un seguit de consells per a fer un Nadal més SOStenible. La idea de és poder transmetre la necessitat de fer certs canvis d’hàbits durant el període nadalenc per tal de contribuir a un planeta més sostenible.

Segons dades de l’Agència de Residus de Catalunya, la ciutadania genera un 3% més de residus per Nadal que la resta de l’any. Però no només això, també es dispara el consum d’energia.

La gràfica de la campanya incorpora la paraula SOS per fer una crida d’atenció envers la situació d’emergència climàtica. El Consorci divulga diferents consells relacionats amb la gestió dels residus, l’energia, la mobilitat sostenible, el reciclatge, el consum responsable, la qualitat de l’aire, l’aprofitament alimentari, la solidaritat o l’ús de les tecnologies, entre d’altres qüestions.

Els consells juguen amb les paraules angleses ON i OFF, per donar a conèixer impactes positius i impactes negatius que podem fer des de cada casa per a contribuir a la lluita contra el canvi climàtic.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa