Els Mossos d’Esquadra van detenir aquest dimecres el conductor d’un camió que sextuplicava la taxa d’acohol permesa quan circulava per l’A-2 a Castellbisbal (Vallès Occidental). Els fets van tenir lloc cap a les 20.00 hores. Un ciutadà va alertar el 112 que hi havia un camioner conduint temeràriament per la via. Els Mossos van detenir l’home, que va donar una taxa de 0,92, i van immobilitzar el vehicle fins que va arribar un altre xofer per fer-se’n càrrec del vehicle.

Una mort fa un mes

C. R. H., veí de Cunit (Baix Penedès) de 24 anys, és el motorista que va morir dilluns 18 d’octubre al matí en un xoc amb un camió a l’A-2 a Castellbisbal, segons va informar el Servei Català de Trànsit (SCT). L’accident es va produor al quilòmetre 587, en direcció Lleida. Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís poc després d’un quart de nou. Amb aquesta víctima ja són 109 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a les carreteres interurbanes catalanes, dels quals 39 són motoristes. Arran del sinistre es van activar cinc patrulles de Mossos, tres dotacions dels Bombers i tres ambulàncies i l’helicòpter del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Denunciada una conductora per circular èbria
Dues dotacions de la Policia Municipal de Terrassa iu una de Mossos d’Esquadra van intervenir dissabte, a les 2.31 h de la matinada, en un accident de trànsit a la carretera B-40, a les proximitats del km 10, a la rotonda de Viladecavalls. Els agents van identificar tres persones que havien resultat ferides, una de les quals era la conductora, que presentava símptomes d’estar sota la influència de l’alcohol. Els agents li van realitzar la prova estimativa d’alcoholèmia, en la qual va donar un resultat positiu de 0,26 mg/l en aire expirat, fet pel qual va quedar denunciada.

Denunciat un conductor en col·lidir, a dos carrers diferents, amb un vehicle estacionat i una pilona
Una trucada va informar diumenge, a les 6.49 h, que un vehicle havia col·lidit contra un vehicle estacionat al carrer de Sant Damià i havia fugit del lloc, i que, pel que semblava, el conductor podria trobar-se sota els efectes de l’alcohol. Mentre es dirigia al lloc una dotació de la Policia Municipal per comprovar els fets, una nova trucada va informar que un vehicle amb la mateixa descripció havia col·lidit contra una pilona del carrer de Pau Marsal, amb el carrer de Ricardo Caro. Els agents van arribar al lloc, van comprovar els danys i van denunciant el titular del vehicle per fugir de l’accident sense facilitar les dades.

Nou comentari