Fotografia dels membres de Cerclemón i Creu Roja en el moment de la donació de joguines
Fotografia dels membres de Cerclemón i Creu Roja en el moment de la donació de joguines | cedida

!--akiadsense-->

La comissió Cerclemón encapçalada pel seu president, Santi Ventalló, ha lliurat als voluntaris de la Creu Roja cinquanta joguines noves aportades pels membres del Cercle Cecot de Joves Empresaris durant la seva trobada anual, a finals de novembre.

El lliurament ha tingut lloc a la seu de la Cecot i, en paraules de Ventalló, des del Cerclemón “esperem poder ajudar a la Creu Roja a assolir el seu objectiu amb la campanya Cap infant sense joguina d’aquest any”.

La campanya té l’objectiu de garantir, un any més, el dret dels infants al joc i recollir joguines per a infants en situació de vulnerabilitat. També es pretén sensibilitzar la població sobre el valor educatiu del joc i la seva importància en el desenvolupament de la infància.

Des de la comissió solidària del Cercle, es col·labora activament en accions de suport i ajuda als infants mitjançant l’organització d’iniciatives com el Salta Solidari que enguany ha recaptat 8.000€ i que Cerclemón ha destinat a quatre associacions que treballen per la investigació de càncer infantil com són Mua Solidaris, Mi Compañero de Viaje i Todos contra la Histiocitosis i Ivet, una cura MSD. Una altra de les accions que impulsa Cerclemón amb finalitats socials és el Torneig de Pàdel Solidari que enguany ha arribat a la seva 7a edició.

Cap infant sense joguina

La Creu Roja organitza per 26è any consecutiu aquesta campanya que, en el cas de Catalunya, es desenvolupa a més de 400 municipis, gràcies a la col·laboració de 1.100 voluntaris i voluntàries, i preveu repartir les joguines a prop de 23.000 infants catalans.

Aquesta Gran Recollida de Joguines promou que siguin noves, sostenibles, no sexistes ni bèl·liques i, a ser possible, que fomentin el joc cooperatiu.

Cerclemón

Cerclemón és la comissió de treball solidari del Cercle Cecot de Joves Empresaris que fomenta la Responsabilitat ètica i social del teixit empresarial, participa en iniciatives de caràcter solidari i col·labora amb fundacions i ONGs.

Nou comentari