MónTerrassa
El CE Sabadell se suma a la vaga, el Terrassa FC, no
  • CA

El Centre d’Espots Sabadell i el Terrassa Fc enfoquen la vaga general d’avui des de dues perspectives diferents. Els egarencs obren ports mentre els arlequinats les tanquen. En un comunicat el CE Sabadell “expressa el seu compromís amb la democràcia,la llibertat d’expressió i aposta pel diàleg i la no violència pr resoldre la situació de Catalunya.” per aquestes raons rebla que l’oficina d’atenció social romandrà tancada. A més, recorda que els socis podran retirar les entrades gratuïtes el dissabte en horari habitual o el mateix diumenge a taquilla.

El Terrassa FC ha emès un comunicat on exposa el seu parer al respecte. El club -oficines i instal·lacions- romandrà obert per a qui vulgui anar-hi. “El Terrassa FC respecta la ideologia, opinió i posicionament polític democràtic de tots els socis, aficionats, simpatitzants i jugadors, fet que demostra la pluralitat que hi ha i enriqueix el nostre club”.

Comunicat oficial del Terrassa FC

El Terrassa FC informa, en relació a la convocatòria de vaga general convocada a Catalunya aquest divendres 18 d’octubre de 2019, que:

PUBLICIDAD

VER VIDEO

Sistema de avisos en carretera: tecnología que evita accidentes

Una solución IoT creada conjuntamente por la DGT, Telefónica, SEAT, Aeorum y Ficosa.

Inspired by

1. El club no pot assegurar que els serveis que ofereix el Terrassa FC es puguin desenvolupar amb normalitat. Les oficines i la resta d’instal·lacions de l’Estadi Olímpic de Terrassa romandran obertes, per assegurar l’acolliment dels jugadors, famílies i socis que hi assisteixin, tot i que el club no pot garantir el normal funcionament.

2. La realització dels entrenaments dependrà de l’assistència dels entrenadors i coordinadors i dels possibles problemes de mobilitat que es puguin produir per l’aturada general.

3. El club garanteix entrenaments per aquells jugadors i jugadores que vulguin participar lliurement en les activitats.

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa