4d7p dels Castellers de Terrassa
4d7p dels Castellers de Terrassa | Castellers de Terrassa

!--akiadsense-->

Els Castellers de Terrassa van actuar el passat diumenge a Manresa en motiu de la seva Festa Major. Els blauturquesa van aprovar i amb nota la primera actuació del segon tram de temporada castellera descarregant tres castells de gama alta de set. Després de dos pilars de quatre d’inici, els Castellers van descarregar el cinc de set en primera ronda, el castell va pujar ferm i es va treballar còmodament tot i estirar-se una mica a la part del tres.

A segona ronda els de Josep Francesc Cortès van plantar el dos de set, castell que continuen dominant quasi a la perfecció i que demana a crits un pis més. En tercera ronda els blau turquesa van descarregar el quatre de set amb el pilar, que va requerir d’un punt de concentració a la descarregada de l’espadat sense oferir per això grans complicacions. Per a concloure la seva actuació els Castellers de Terrassa van descarregar un pilar de cinc.

Els Tirallongues de Manresa per la seva part van obrir l’actuació amb el quatre de vuit a primera ronda, per a continuar amb el dos de set i el cinc de set. A la ronda de pilars van optar per fer tres pilars de cinc dels quals un va quedar en carregat. Els Bordegassos de Vilanova també presents a la cita van completar una bona actuació amb el tres de set, quatre de set amb el pilar, quatre de set i pilar de cinc. Els Castellers de Terrassa fan una bona valoració de l’actuació, no només pels resultats obtinguts sinó pel que significa. “És molt important tornar de vacances amb força, valorem molt positivament els castells fets però el que ens fa estar especialment contents és haver sigut un bon gruix de camises a plaça.” Comenta el cap de colla dels blau turquesa.

Resum actuació:

Tirallongues de Manresa: 3p4 (1c), 4d8, 2d7, 5d7, 3p5 (1c), 3p4

Castellers de Terrassa: 2p4, 5d7, 2d7, 4d7p, p5

Bordegassos de Vilanova: 2p4, 3d7, 4d7p, 4d7, p5

Prova de dos de vuit amb folre fins a quints

Al finalitzar l’actuació els Castellers de Terrassa van realitzar una prova de dos de vuit amb folre fins a quints, castell que treballen de valent als assajos i que els del carrer Pasteur es plantegen poder dur a plaça el 15 de setembre per la Diada d’Emili Miró. La prova va mostrar solvència i esperona als blau turquesa a seguir treballant. Els Tirallongues de Manresa, per la seva banda també van realitzar una bona prova de dos de vuit amb folre.

Nou comentari