MónTerrassa
Carrefour ofereix els packs “A por ellos” amb productes espanyols
  • CA
Part del catàleg de Carrefour | QS

!--akiadsense-->

La cadena de distribució Carrefour ha encès la xarxa amb l’oferta d’uns packs batejats com “A por ellos”, el crit de guerra dels policies i guàrdies civils espanyols quan es dirigien a Catalunya per atonyinar catalans per l’1-O.

Dins el catàleg d’ofertes del 25 de maig a l’11 de juny, Carrefour ofereix el “Maletí A por ellos!”, on el comprador hi podrà trobar Espatlla d’engreix ibèrica 50% raça ibèrica ‘de Antaño’, concretament vuit sobres de 80 grams, una gorra, un joc de pintures per maquillar-se amb la rojigualda i una bandera d’Espanya. Tot per un import de 25 euros.

Un altre dels lots batejats com “A por ellos!, conté Pernil curat reserva Sierra Alpujarra, 1/2 de llom d’engreix ,1/2 peça de xoriç ibèric i 1/2 llonganissa de la marca ‘La Joya del Jabugo’, un joc d’aplaudidors i joc de pintures i una capa d’Espanya. El venedor avisa que el portapernils de l’anunci no s’hi inclou.

L’oferta “A por ellos!” (sic), s’incardina en l’apartat “Viu la teva passió en gran”, on s’hi poden trobar una munió de productes espanyols o de suport a la selecció espanyola de cara el Mundial d’aquest estiu. De fet, el concepte A por ellos, va ser una expressió mediatitzada per la cadena Cuatro, quan retransmetria els partits de la selecció.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa