MónTerrassa
Càritas Terrassa alerta d’una captació de fons fraudulenta usant el seu nom
  • CA

Càritas Diocesana de Terrassa denuncia els intents de phishing que estan circulant en els últims dies a nivell estatal a través de WhatsApp i xarxes socials per recaptar de manera fraudulenta i utilitzant el nom i la imatge de la institució fons econòmics i ajuda en espècie per als afectats pel coronavirus.

“Estem treballant per frenar aquest frau i posar la corresponent denúncia davant la Policia Nacional. Preguem a tots els voluntaris, socis i donants, així com a tota la ciutadania, que s’abstinguin d’accedir a aquesta aplicació fraudulenta i evitin replicar-a través de qualsevol mitjà de comunicació o dispositiu”, anuncien en el comunicat.

Davant de qualsevol dubte a l’hora de fer efectiva a través de Càritas la solidaritat amb els efectes de l’coronavirus en les persones més vulnerables, s’aconsella consultar els canals habilitats a aquest efecte tant en les respectives pàgines web de les Càritas Diocesanes com al web de Càritas espanyola, o a través dels serveis d’atenció telefònica de la Càritas més propera.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa