MónTerrassa
Campanya per conscienciar la ciutadania que cal reduir l’activitat social per alleugerir la pressió al sistema sanitari

La Generalitat posa en marxa a partir d’avui una campanya que té com a objectiu conscienciar la ciutadania sobre la necessitat de reduir les trobades socials per rebaixar l’elevada pressió sanitària ocasionada per la pandèmia de la Covid-19.

Amb el lema “Tu que pots parar, para”, la campanya, que es podrà veure als mitjans de comunicació, contrasta imatges de carrers, terrasses i platges plenes, que res fan pensar que estem en una pandèmia, amb l’activitat frenètica que es viu a l’atenció primària i als centres hospitalaris per donar resposta a l’emergència sanitària.

La campanya vol fer prendre consciència a la ciutadania que la seva actuació és clau per destensionar el sistema sanitari i reduir la pressió a la qual estan sotmesos els professionals de la salut des de fa gairebé un any i mig per atendre els malalts de Covid, per fer proves diagnòstiques i, en els darrers mesos, amb la vacunació per arribar a la immunitat de grup. Per això, incideix en el missatge que la pandèmia no s’atura, i fa una crida a la ciutadania perquè formi part de la solució, ja que la millor forma de contribuir a frenar la transmissió del virus és la prevenció.

En el següent enllaç us podeu descarregar el vídeo de la campanya: https://we.tl/t-pHYbjDSrua

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa