MónTerrassa
Ballart visita l’hospital Terrassa Park i anima els professionals
  • CA
Ballart visita l'hospital temporal de Terrassa i dona suport als professionals
Ballart visita l’hospital temporal de Terrassa i dona suport als professionals | A.T.

!--akiadsense-->

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, acompanyat de la regidora de Salut, Mónica Polo, ha visitat avui l’hospital temporal instal·lat a l’Hotel Terrassa Park per donar suport al conjunt de professionals que hi estan treballant i contribuint a fer front a l’emergència sanitària causada pel Coronavirus. També han acompanyat l’alcalde en la seva visita la directora de Processos i Qualitat de la Fundació MútuaTerrassa, Xesca Moyà; i Marisol Lolo, professional de MútuaTerrassa retirada que està fent tasques de coordinació de l’hospital temporal com a voluntària. Adjuntem imatges.

L’hospital temporal de l’Hotel Terrassa Park, ubicat a l’avinguda de Santa Eulàlia, va entrar en servei el 27 de març i està gestionat per Mútua Terrassa. L’Ajuntament de Terrassa, a través de la regidoria de Salut, ha col·laborat estretament amb el Departament de Salut de la Generalitat per posar en marxa aquest hospital temporal, creat amb l’objectiu de descongestionar l’Hospital de Terrassa i l’Hospital Universitari de Mútua Terrassa.

Ballart visita l'hospital temporal de Terrassa i dona suport als professionals

!--akiadsense-->

L’hotel s’ha escollit per aquest ús per la seva òptima ubicació en relació als dos centres hospitalaris de la ciutat i la seva capacitat (72 habitacions). Inicialment el centre es va destinar a persones en la fase final del tractament, que en circumstàncies normals serien donades d’alta, però que conviuen amb persones de risc que cal protegir o bé que no disposen de les condicions per estar ben ateses a casa per poder-se recuperar. En els darrers dies s’han afegit casos de major complexitat clínica, i actualment estan ocupades unes 65 habitacions, amb pacients derivats pels dos centres hospitalaris de la ciutat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa