MónTerrassa
Avui dijous, la benzinera més barata de Terrassa és…
  • CA

Si voleu omplir el dipòsit de carburant, i si no voleu deixar-vos-hi el sou, us diem quina és avui dijous, 17 de març de 2022, quina és la benzinera de la ciutat que ofereix els preus més baixos. Es tracta de PETRO7-Petrolis Independents. L’adreça és: carretera de Rubí, 326 cantonada amb el carrer La Terra Lliure, a tocar de l’aiguabarreig de les rieres de les Arenes i del Palau. Just abans d’arribar al barri de Les Fonts. Els preus: GasA 1,678 i S95 1.708. La benzinera és de l’empresari egarenc Jordi Roset.

El preu de la benzina s’ha disparat a nivells insospitats, amb llocs o ha passat dels dos euros el litre, i omplir el dipòsit és tot un pressupost. Qui necessita el vehicle cada dia és qui més n’ha notat els efectes en la seva butxaca. La invasió russa d’Ucraïna ha creat un escenari d’inestabilitat i incertesa que ha disparat els preus de l’energia –que el govern espanyol no intervindrà fins a almenys el 29 de març– i també dels carburants.

El mercat ja va pujar el primer dia

Jordi Roset, director general de la cadena Petrolis Independents, afirma que un dia després del primer atac rus sobre el territori d’UcraÏna, el mercat va pujar els preus entre un 15 i un 16 per cent“. Roset rebla que les benzineres digitalitzades com la seva poden ajustar els preus perquè no han de fer front a despeses extres. I també vol trencar mites “interessats”. “El carburant que venem a les benzineres low cost és exactament de la mateixa qualitat que el que distribueixen les grans multinacionals”.

Aquí tens una llista de les gasolineres més barates de Catalunya aquest dijous 17 de març –organitzada per demarcacions– segons les dades del ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic. Els experts auguren que el preu de la gasolina trigarà a recuperar els nivells anteriors a la guerra i estimen que encara poden passar mesos abans no baixi de manera significativa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa