MónTerrassa
Arriben a Terrassa dies d’estiu en plena primavera
  • CA

Arriben a Terrassa dies d’estiu en plena primavera. Això diuen les prediccions meteorològiques. El mercuri del termòmetre s’enfilarà molt i de mica en mica mentre avanci la setmana arribarem a temperatures que no serien estranyes en un mes de juliol o d’agost.

Les nits començaran a ser complicades per dormir, i s’haurà d’anar en mànegues de camisa pel carrer si no volem patir massa i suar. I el sol serà la nota dominant, sense que el vent molesti. Qui vulgui anar a fer la primera remullada de l’any a la platja podrà fer-ho.

Anem a pams pels dies vinents

Anem a pams! Avui dimarts, 10 de maig, arribarem als 25 i 26 graus entre les dues i les cinc de la tarda, i la resta del dia tindrem 23 i 24. Calor, i de la bona. I no baixarem de 17, ni a la nit.

Demà, dimecres 10, tindrem una jornada gairebé calcada tot i que amb un grau menys. Els 26 els recuperarem el dijous 12. Ni núvols, ni cel rúfol ni una sola gota d’aigua. Venen jornades altre cop de sequera, i ho indiquen els mapes del Servei Meteorològic de Catalunya.

El cap de setmana a Terrassa, encara més calor

Pel cap de setmana a Terrassa hem d’esperar encara més calor i un cel clar i radiant. Les temperatures, en les hores centrals del dia, poden arribar a marcar 28 i fins i to 29 graus, segons el lloc de la capital egarenca on es mirin els termòmetres -entre una zona i una altra del terme municipal pot haver-hi perfectament tres graus de diferència.

Per dilluns, dimarts i dimecres no s’esperen canvis de cap mena en la situació. Seran dies de monotonia, dels que no agraden massa, per no dir gens, als aficionats a la meteorologia. Més enllà de dimecres ja veurem què passa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa