MónTerrassa
Arriba ‘Supervivientes 2019’: aquests són els concursants confirmats
  • CA

Telecinco es prepara per a l’estrena d’una nova edició de ‘Supervivientes. La cadena té totes les seves esperances posades en aquest reality que tant agrada als teleespectadors, i és que veure els famosos passar gana i barallar-se en una illa deserta és molt llaminer.

Any rere any, l’audiència que fa el programa és encara més gran. És per això que no s’estan a l’hora d’oferir un bon sou als participants… Tal com s’ha evidenciat en la proposta que li ha fet a Isabel Pantoja, que cobraria 80.000 € cada setmana d’acabar acceptant. Encara no s’ha confirmat si l’artista viatjarà fins a Hondures per fer les delícies dels teleespectadors més tafaners. Però ja s’està especulant amb una possible confirmació durant la final de ‘Gran Hermano’ d’aquest dijous, quan segurament serà el seu fill qui es converteixi en el guanyador.

Imatge promocional de 'Supervivientes' 2019
Imatge promocional de ‘Supervivientes’ 2019 | Telecinco

Sigui com sigui, analitzem qui són els concursants que la cadena ha confirmat fins ara.

Isabel Pantoja, cantant. La seva participació ja es considera com una de les bombes de l’any. Ningú no s’esperava que l’estrella acceptés l’oferta de Telecinco, però no ha pogut dir que no al dineral que li han ofert. Després d’una complicada època a dins de presó, s’ha anat ‘rehabilitant’ mentre tornava als escenaris. Els seus fills Kiko i Chabelita s’han fet amb un lloc destacable dins dels realities i els programes del cor, amb la qual cosa tot quedarà en família.

Colate, exparella de Paulina Rubio. Ell ha estat el primer confirmat, el que ha sorprès molt. Fa molt de temps que l’exmarit de la cantant no apareix a televisió, però sembla que ho farà per la porta gran. De ben segur que totes les mirades se centren en la seva relació amb les companyes, degut a la seva fama de latin lover. L’empresari es dedica a les relacions públiques, però si últimament es parla d’ell, és per les famoses amb les quals se l’ha relacionat. Tindrà alguna aventura a l’illa? Aprofitarà per criticar Paulina?

Omar Montes, exparella de Chabelita Pantoja. El jove torna a participar en un reality, però aquesta vegada serà sense ella. La seva relació el va col·locar en el centre de la diana mediàtica, així com el seu paper a ‘Mujeres y hombres y viceversa”. El que més destaca de l’anunci, precisament, són les seves intencions de fer-se a alguna companya: “Hi vaig per lligar. Sóc una barreja de Tarzán i Daddy Yankee”. De ben segur que el programa fa tot el possible perquè parli de Chabelita i d’Isabel Pantoja…

Dakota, participant del programa ‘Hermano Mayor’. El seu fort caràcter és el que fa atractiu el seu concurs, encara que aparentment no sigui gaire coneguda. Va fer-la grossa durant el programa de ‘Cámbiame’ amb el qual va tornar a televisió, quan va amenaçar de marxar entre crits perquè no estava contenta amb el tint… Radical i summament extrema, serà divertit veure què fa a l’illa.

Carlos Lozano, presentador de televisió. El controvertit ex de Mónica Hoyos i Míriam Saavedra va convertir-se en un dels protagonistes indiscutibles de ‘Gran Hermano VIP’, arran de les baralles que va provocar entre elles. És carn de reality, el que el converteix, de moment, en el concursant home més cridaner i atractiu. Torna amb més força que mai i promet donar joc. Les discussions l’envoltaran, això està clar.

Mónica Hoyos, model i exparella de Carlos Lozano. L’última edició de ‘Gran Hermano VIP’ va triomfar gràcies al trio amorós de Mónica, Lozano i Míriam Saavedra. Sembla que la cadena vol seguir estirant el xiclet, per la qual cosa torna a ajuntar Lozano i Mónica en aquesta illa deserta. La parella no se suporta, tot i tenir una filla en comú, amb la qual cosa sembla que no faltaran les fortes discussions i els menyspreus. Llimaran les asprors? O seguiran posar-se verds?

Oto Vans, youtuber i influencer transsexual. La jove se suma a la llista de concursants, el que el col·loca en primera línia de l’actualitat mediàtica. Qui és? Es tracta d’una influencer que va crear-se una legió de seguidors el 2015 gràcies a Snapchat. Comparteix tota la seva vida a la xarxa i genera un munt de comentaris, amb la qual cosa Telecinco s’assegura tenir enganxada una bona part de joves viciats a Instagram.

Chelo García-Cortés, periodista i col·laboradora de ‘Sálvame’. Finalment ha arribat la confirmació més esperada: Chelo ha aconseguit participar en el concurs després de molts anys desitjant-ho. S’havia parlat molt sobre aquesta bomba, la que estaria motivada per la seva necessitat de diners. Un important deute amb Hisenda l’obligaria a exposar-se públicament d’aquesta manera i, segurament, a fer que la seva misteriosa dona la defensi a plató (el que suposa llançar-la als lleons). El que més crida l’atenció és que hi vagi tot sabent que Isabel Pantoja serà una de les companyes… i és que és vox populi que hauria estat ‘enamorada’ d’ella en el passat… Li confessarà els seus sentiments? En parlaran al respecte? Faran campanya des de ‘Sálvame’ perquè guanyi Chelo?

Jonathan Piqueras, fill de l’exparella de Kiko Matamoros. El col·laborador de ‘Sálvame’ va deixar tothom bocabadat en anunciar el seu divorci de Makoke, però encara més quan va sortir dues setmanes després de la mà d’una desconeguda noia. Van assegurar que s’havien enamorat i que es casarien aviat, però l’amor se’ls va acabar. El programa del cor va descobrir un munt d’episodis tèrbols sobre ella, el que va confirmar el seu fill Jonathan Piqueras. Mare i fill no es porten gens bé, el que fa encara més interessant la seva participació a ‘Supervivientes’. Serà ella qui el ‘defensi’ des de plató: engegarà una campanya perquè el facin fora? O deixarà de banda les discrepàncies amb ell i l’ajudarà a guanyar?

Violeta, col·laboradora de ‘Mujeres y Hombres y Viceversa’. La seva fama va lligada al programa de cites de Cuatro, des que va entrar com a pretendenta de Barranco. Els seus millors moments a televisió, per això, van arribar amb el seu nomenament com a tronista. Va deixar moments memorables i va evidenciar que té un peculiar caràcter. Com serà la seva participació a Hondures?

Loli Álvarez, tertuliana de ‘Crónicas Marcianas’. Les innumerables operacions d’estètica que va fer-se cridaven molt l’atenció dels companys, així com l’accident que va patir en estampar el seu cotxe contra la Cibeles. Amiga íntima de Tony Gentil i enemiga de Yurena, ara concursarà a ‘Supervivientes’ després de guanyar 3 milions d’euros de l’herència de la seva sogra.

Albert Álvarez, exconcursant de ‘Mujeres y Hombres y Viceversa’. Ros, ulls blaus i amb un cos envejable: molts el consideren com un dels tronistes més guapos de les últimes edicions del programa de cites. Feia salt de perxa abans de guanyar en fama gràcies al programa de Cuatro, en el qual va viure una apassionada història de desamor amb una concursant. Trobarà l’amor a Hondures?

Aneth Acosta, íntima amiga de Chabelita Pantoja. Després de defensar la filla d’Isabel Pantoja als platós i de donar la cara per ella a ‘Gran Hermano’, va enfrontar-se amb Omar Montes unes quantes vegades. Tindrà gràcia veure com segueix la seva relació a Hondures i si Pantoja intercedeix davant d’ella.

De moment són aquests els concursants confirmats, encara que també s’està especulant amb altres noms ben potents. Amb què ens sorprendran?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa