MónTerrassa
Alumnes de primària dissenyen la portada d’un calendari solidari
S

!--akiadsense-->

“Joves extraordinaris” és una campanya de sensibilització adreçada a alumnes de secundària de Sabadell, Terrassa, Sant Cugat, Rubí, Sant Quirze i Castellar del Vallès amb testimonis de persones que conviuen amb alguna malaltia d’origen neurològic.

El resultat d’aquesta campanya es concentra en un calendari solidari on els protagonistes son els alumnes participants conjuntament amb persones que volen fer visible la seva malaltia i la causa de l’AVAN; millorar la seva qualitat de vida donant-los suport amb teràpies, serveis i acompanyament.

Enguany han estat també les escoles de primària les que han participat en aquest projecte solidari participant en el concurs de dibuix, organitzat per AVAN amb la col·laboració de BBVA, per la portada del calendari del 2019.

En total han estat uns total de 10 les escoles participants de Sabadell, Terrassa, Matadepera i Viladecavalls. Els nens havien de fer un dibuix que respongués a la pregunta: Com t’imagines la teva ciutat més solidària?

Dels 250 dibuixos recollits, AVAN i els empleats voluntaris de BBVA van seleccionar un total de 21 dibuixos que es van exposar a la Cursa de la Llanera de Sabadell el passat dia 21 de gener. Per votació popular el dibuix guanyador que il·lustrarà la portada del calendari 2019 va ser el de l’Ainhoa Garcia de l’escola La Salut de Sabadell.

BBVA ha donat suport a través dels seus empleats voluntaris, en la venda dels calendaris solidaris de 2018 amb més de 1.300 unitats.

Aquest dilluns 26, representants de Vitropack, acompanyats per BBVA, han visitat l’AVAN per fer entrega d’ajudes en dos xecs solidaris per un valor total de 1.500€.

Nou comentari

Comparteix