MónTerrassa
Allau de crítiques a l’estrena de ‘Masterchef Junior’: “Sou cruels”
  • CA

TVE ha engegat una nova entrega de ‘Masterchef Junior‘. Els més petits han tornat a ocupar els fogons durant la sisena edició del concurs culinari de més èxit. Com ha estat aquest primer programa? Doncs d’allò més intens. Jordi Cruz, Samantha Vallejo Nágera i Pepe Rodríguez segueixen exercint de jurat en aquesta aposta de la cadena pública que té Eva González de presentadora per últim cop.

El debat final de ‘Gran Hermano VIP’ els ha guanyat la batalla d’audiències per cinc punts de diferència, així que de ben segur que estan ben contents amb què el reality hagi acabat… Ara bé, no només han rebut males notícies pel que fa a la quota de pantalla. I és que la xarxa s’ha omplert de crítiques cap a ells. Per què? Perquè alguns teleespectadors han considerat que el jurat ha estat massa dur amb els petits.

Concursants 'Masterchef Junior'
Concursants ‘Masterchef Junior’ | TVE

Primer de tot, el que molts no entenen és que facin que siguin 25 els nens que lluitin per entrar al concurs i en facin fora a 9 ja el primer dia. Quina necessitat tenen de deixar-los en ridícul públicament? Per què no comencen ja amb els escollits? Letizia, Enrique i Blanca han estat els primers nens a perdre la plaça. I el que més mal va fer va ser veure’ls plorar desconsoladament…

La selecció va estar plena de llàgrimes, el que va ajudar-los a donar espectacle però que va generar que els deixessin verds.

Va fer molta gràcia veure com els nens es barallaven entre si: “Paula no m’està deixant fer res. S’està aprofitant de què és més alta”, deia una concursant. La primera prova per equips va ser la més tensa. Els nervis i la descoordinació van regnar-hi, el que va provocar que alguns convidats es quedessin sense menjar.

Tampoc no va agradar gaire a l’audiència que el programa obligués als nens a cuinar insectes durant la prova d’eliminació. Les cares de fàstic dels petits eren tot un poema, el que no va passar desapercebut… Per últim, també va haver-hi queixes sobre la selecció que havien fet. Alguns van titllar els nens de “saberuts“: “A part de cuinar bé, també han buscat que siguin repelentes y repipis?”.

Crítiques a part, ara queda veure com van aprenent els petits. Aconseguiran fer més audiència ara que no tenen competència? Què farà Telecinco per intentar deixar-los fora de lloc?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa