MónTerrassa
Albert Iniesta exposa la seva obra al bar Can Felip de Terrassa

El bar Can Felip de Terrassa, situat al carrer Sant Pau 15, acull cada mes diferents exposicions de diversos artistes i fotògrafs. Aquest mes de setembre, el bar presenta les fotografies d’Albert Iniesta, amant dels esports i de la fotografia dels drons. La seva obra ja es troba exposada al bar Can Felip, i es podrà visitar fins el dia 1 d’octubre.

Es tracta d’una exposició plena de color, llum, ombres, blans i negres, on en cada una de les imatges mostren la passió i la dedicació de la seva obra. Iniesta té una llarga trajectòria. És tortosí de 42 anys, però fa 16 anys que viu a Terrassa per motius laborals i en fa gairebé 20 que treballa per la Generalitat de Catalunya. Amant de la fotografia d’esports del motor i triatló i d’animals, ha fet de fotògraf freelance en molts esports, com Moto GP, Formula1, Enduro, Campionat del Món de descens, així com publicitat i xarxes socials.

En l’actualitat porta les xarxes socials i la imatge d’una activitat turística i gastronòmica del Delta de l’Ebre anomenada “Mirador Badia” i compagina la feina amb el seu projecte personal de fotografia i vídeo.

Una de les fotografies d’Albert Iniesta que es poden veure al bar Can Felip | Can Felip
Una de les fotografies d’Albert Iniesta que es poden veure al bar Can Felip | Can Felip

Aquest estiu el restaurant ha acollit una exposició d’un total de 17 obres relacionada amb la novel·la distòpica del conegut autor George Orwell, “1984“, de la mà dels alumnes del centre d’expressió artística BLOC. L’exposició reflexionava sobre un “Germà Gran” que ens priva d’una llibertat que creiem que ens pertany, tal i com exposa Orwell en el seu famós llibre. El bar s’ha mostrat molt agraït als alumnes del centre per apropar aquesta novel·la en format visual i per exposar les obres a les parets del restaurant.

El restaurant ja compta una llarga trajectòria exposant diferents obres i fotografies a les seves parets, i espera poder seguir aquest camí per donar visibilitat al treball d’artistes emergents.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa