MónTerrassa
Alarma per un foc de xemeneia en un pis de Ca n’Anglada

Gran ensurt en un habitatge del barri de Ca n’Anglada per un foc de xemeneia. Una família estava utilitzant la llar de foc ahir al vespre, quan de sobte, en van començar a sorgir grans flames. Segons han afirmat fonts dels Bombers de la Generalitat de Catalunya a Món Terrassa, fins a cinc dotacions es van dirigir fins a l’habitatge i van agafar les flames sense que cap persona en resultés ferida.

Els fets van tenir lloc el vespre d’ahir diumenge 6 de març, prop de tres quarts de nou de la nit, quan els Bombers de la Generalitat de Catalunya van rebre un avís d’incendi a l’interior d’un habitatge del carrer de Sant Jordi, a l’alçada de la cantonada del carrer Pau Marsal, al barri de Ca n’Anglada de Terrassa. Un total de cinc dotacions de Bombers es van dirigir fins al lloc indicat per apagar el foc, que cremava amb força i provocava molt fum. En un primer moment, els Bombers van haver de treballar per localitzar d’on sortia l’origen de les flames dins de la xemeneia, fins que van observar que es tractava de la llar de foc. Un cop localitzat, van aconseguir apagar el foc ràpidament, sense que aquest provoqués grans imperfectes a l’habitatge.

Els Bombers també van haver de fer una revisió de la xemeneia i de la taulada de l’habitatge per tal de comprovar que no quedessin punts calents. Segons afirmen des de Bombers de la Generalitat no hi va haver cap ferit.

Sanejament de façana

Els Bombers van haver d’actuar dues vegades ahir diumenge 6 de març. A més del foc de xemeneia, va tenir lloc un sanejament d’una façana al carrer de Murillo, prop de la cantonada amb el Passeig 22 de juliol. El sanejament de la façana es va dur a terme per un pilar que tenia una part de l’arrebossat a punt de caure. Segons Bombers de la Generalitat han avisat a Món Terrassa, van sanejar el que estava més malament i la part que podia caure, i la comunitat es va fer càrrec de la reparació.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Vei a març 07, 2022 | 15:42
    Vei març 07, 2022 | 15:42
    No és ca n'anglada, és zona escoles

Nou comentari

Comparteix