MónTerrassa
L’Ajuntament de Terrassa dona un cop de mà a paradistes del Mercadal i al Nadal 2021

L’Ajuntament de Terrassa ha decidit donar un cop de mà als paradistes del Mercadal i al Nadal de 2021, després d’uns mesos molt durs per culpa de la pandèmia de la Covid-19, que ho ha trastocat i canviat tot. El tinent d’alcalde Isaac Albert ho va explicar en el transcurs de la roda de premsa sobre alguns dels temes més importants que van al ple municipal del mes de setembre, que se celebrarà aquest divedres 24 a partir de dos quarts de deu del matí.

Mercadal

Isaac Albert va comentar 3 punts concrets:

Aprovació de l’expedient de suplement de crèdit número 3 del Pressupost d’enguany.

Aprovació de les bases específiques de les subvencions per als titulars de les autoritzacions per a l’exercici de la venda no sedentària del mercadal Martí l’Humà per tal de mitigar l’impacte econòmic causat per les mesures adoptades per la COVID-19.

Aprovació de les bases específiques de les subvencions per al foment d’actuacions per a la dinamització comercial de la campanya de Nadal.

Subvencions als paradistes

S’hi destinaran 243.370 euros. Un total de 100.000 seran per subvencionar els paradistes del Mercadal del dimecres. Isaac Albert va reblar que se’ls hi havia de cobrar la taxa per l’espai que ocupen, i que es compensa amb l’ajuda. La resta d’aportacions, 143.370 euros, són per dinamitzar el comerç per Nadal. El tinent d’alcalde va recordar que sembla que la situació es recupera, però considera que l’Ajuntament hi ha de donar una empenta més per contribuir a tornar a la normalitat. “Nadal és important per a la ciutat”.

Albert va recordar que els diners surten del superàvit de 16 milions que està a disposició de les diverses àrees municipals i que de mica en mica ja s’han anat adjudicant. I una part es reserva per necessitats futures que puguin aparèixer i per les possibles demandes que sorgeixin aquest mes d’octubre.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa