El dia de Sant Jordi és dels més macos del calendari. Catalunya s’omple del color vermell de la rosa i de l’olor dels llibres nous. La ciutat s’omple de paradetes i d’escriptors coneguts signant exemplars, el que entusiasma els catalans però també els estrangers. Peluixos de dracs, parelletes de la mà, grups d’amics fent un tomb… Encara que el temps no acompanyi, és un dia estrella per passejar i gaudir del 23 d’abril.

Els famosos catalans s’han llançat als carrers també, preparats per respirar un ambient festiu i tafanejar entre la gran oferta que s’ofereix a les parades. Quin d’ells s’han deixat veure de moment pel centre de la capital catalana?

Risto Mejide ha ocupat ben aviat la carpa sota la qual ha signat el seu últim llibre. Llargues cues per conèixer el publicista, que s’ha mostrat d’allò més feliç. La seva dona, Laura Escanes, ha publicat un vídeo en el qual es veu com llegeix una novel·la mentre va en tren amb una rosa a la mà.

Risto Mejide, signant llibres durant Sant Jordi
Risto Mejide, signant llibres durant Sant Jordi | Instagram @ristomejide
Laura Escanes, amb el tradicional llibre i la rosa
Laura Escanes, amb el tradicional llibre i la rosa | Instagram @lauraescanes

Mercedes Milá ha tret a passejar el gos pels carrers enlluernadors de Barcelona, que ha vestit amb un tendre collar de roses.

El gos de Mercedes Milá, amb un original collar de roses vermelles
El gos de Mercedes Milá, amb un original collar de roses vermelles | Instagram @lametazo

La presentadora Sandra Barneda, amb un paraigua a la mà, també ha passejat per la Rambla durant un dels dies més macos per fer-ho.

Sandra Barneda, durant Sant Jordi
Sandra Barneda, durant Sant Jordi | Instagram @sandrabarneda

Dulceida ha optat per fer un romàntic regal a Alba Paul, un gran ram de roses vermelles que l’ha captivat.

Alba Paul, amb un gran ram de roses vermelles
Alba Paul, amb un gran ram de roses vermelles | Instagram @albapaul

Són moltes les cares conegudes que pots trobar-te en passejar pels carrers principals de la ciutat. Qui més omplirà Instagram de fotografies de roses?

Nou comentari