MónTerrassa
Els actors de Joc de Trons espanten amb vestits de gala estrambòtics
  • CA

Els actors de ‘Joc de Trons‘ es preparen ja per l’estrena de l’última temporada. Acaba una era, una sèrie que ha enganxat milers de teleespectadors arreu del món. Qui es farà amb el tron? Qui guanyarà la batalla final? Són moltes les preguntes a respondre encara, el que fa semblar impossible que tanquin totes les trames en tan pocs capítols. Ja no queda res fins al 15 d’abril, un dia assenyalat en el calendari de tots els fans. Fins llavors, però, han pogut obrir boca amb la première oficial que han celebrat aquesta nit a Nova York.

La plantilla s’ha vestit de gala i ha omplert la catifa vermella de dissenys estrafolaris. No han estat encertats, però això no ha restat expectació. Els principals protagonistes han posat davant dels fotògrafs ben somrients, encara que hi ha hagut una gran absent: Lena Headey (Cersei Lannister a la sèrie). L’actriu no hi ha pogut assistir en estar malalta, el que ha lamentat profundament a Instagram.

Què ha provocat això? Que la mare de dracs acaparés encara més atenció. Emilia Clarke ha apostat per Valentino i ha aparegut amb un vestit gris de tul, amb l’escot transparent i mànigues voluminoses i originals. El maquillatge exagerat ha complementat el look malèfic que volia oferir.

Emilia Clarke
Emilia Clarke | Europa Press

I tot just després, la gran parella de la sèrie: Kit Harington i Rose Leslie han fet les delícies dels fans i han triomfat com els més elegants de la nit. El matrimoni ha aconseguit les millors crítiques gràcies al Givenchy totalment negre de Jon Snow que donava tot el protagonisme a la pèl-roja. L’Óscar de la Renta que ha escollit era perfecte per l’ocasió, valorat en 25.000 €, parlem d’un disseny vermell molt original i afavoridor.

Kit Harrington i Rose Leslie
Kit Harrington i Rose Leslie | Europa Press

Les germanes Stark Sophie Turner i Maisie Williams han cridat l’atenció, sense cap mena de dubte. La primera optava per un Louis Vuitton curtet en negre, de provocador escot rodó, cremallera davantera i lluentons; mentre que Maisie va deixar tothom sense paraules en aparèixer amb els cabells liles. Pel que fa al seu outfit, ha lluït un Miu Miu negre d’estil sirena amb la faldilla de volants amb lluentons platejats.

Sophie Turner i Maisie Williams
Sophie Turner i Maisie Williams | Europa Press

Un altre dels protagonistes, el Lannister Nikolaj Coster-Waldau ha anat més enllà del típic vestit elegant i ha innovat una mica amb un estampat diferent.

Nikolaj Coster-Waldau
Nikolaj Coster-Waldau | Europa Press

També ha fet acte de presència Margaery Tyrell, Natalie Dormer, que ha escollit un Armani amb un brodat daurat i una faldilla tub llarga fins als peus. Així com Gwendoline Christie (Brienne de Tarth), que ha estat de les més estrambòtiques amb un disseny d’Iris Van Herpen molt voluminós, d’estampat daurat i rosa ben estrany.

Natalie Dormer
Natalie Dormer | Europa Press
Gwendoline Christie
Gwendoline Christie | Europa Press

Els models no han estat gens aclamats, però ha agradat molt veure els actors de l’exitosa sèrie. Triomfarà aquesta última temporada?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa