MónTerrassa
Una fuita de vapor obliga a evacuar la primera planta d’un edifici

Una fuita de vapor va obligar a evacuar tota la primera planta d’un edifici de veïns de Terrassa, ahir a les 6:00h del matí. Els residents en aquest edifici van avisar que es tractava d’un incendi, però quan van arribar els Bombers de la Generalitat de Catalunya i la Policia Municipal de Terrassa, van adonar-se que es tractava d’una fuita de vapor i no pas foc.

Els fets van passar ahir a primera hora del matí, a les 6:00h, quan el 112 va informar d’un incendi en un edifici del carrer de Marconi, a l’alçada del carrer d’Antoninus Pius. En rebre l’avís d’incendi, es van activar dues dotacions de Bombers de la Generalitat i una dotació de la Policia Municipal de Terrassa, que es van dirigir ràpidament fins al lloc indicat. En arribar, els agents van desallotjar la primer planta de l’edifici de manera preventiva per què Bombers poguessin realitzar les seves tasques.

En aquell moment, però, els Bombers es van adonar que no es tractava d’un incendi, sinó d’un fuita de de vapor d’aigua. El Bombers van treballar, llavors, en trobar l’origen de la fuita de vapor, possiblement a causa d’un transformador que funcionava incorrectament.

Es van tallar els carrers de Marconi, des del carrer de Blasco de Garay, i d’Antoninus Pius, des de l’avinguda d’Àngel Sallent. Un cop localitzada l’averia, es va contactar amb el personal tècnic del servei de Taigua, que va realitzar les reparacions pertinents. Més tard, els agents van realitzar les tasques respectives per recuperar la normalitat de la via i el trànsit.

Més successos

La Policia Municipal de Terrassa va denunciar un home per circular havent perdut tots els punts del carnet, després de fugir a peu en veure els agents, ahir a Terrassa. 

Els fets van succeir ahir a les 16:25h, quan una dotació de la Policia Municipal va observar un conductor que circulava en un turisme pel carrer d’Amèrica que, en adonar-se de la presència dels agents, va fer una maniobra esquiva, va aturar el vehicle i va marxar del lloc a peu. Els agents el van identificar i van constatar que el conductor tenia una pèrdua total dels punts del carnet, motiu pel qual se li va interposar denúncia per un delicte contra la seguretat viària.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa