MónTerrassa
Els 3 grans errors abans de començar una dieta
  • CA
No cometis aquests errors a l’hora de fer dieta | Cedida

!--akiadsense-->

Amb l’arribada del bon temps, són moltes les persones que es posen a dieta per estar fantàstics a l’estiu. Una dieta que ha de ser sempre equilibrada i assessorada per un especialista perquè sigui efectiva.

A l’hora de començar una dieta, hi ha tres errors que gairebé tothom comet.

Quedar-se amb gana.

És terrible. Fer dieta no vol dir passar gana. Vol dir salut. Menja més vegetals, fruita i productes naturals, però no passis gana. Com més àpats facis, amb racions apropiades i amb aliments saludables, millor aconseguirem els objectius marcats.

Triar solament productes light.

La publicitat ens ven aquests productes com una opció saludable, però no és el més recomanat a l’hora de començar una dieta, perquè sí que molts redueixen l’aportació calòrica respecte aliments normals, però el percentatge de greixos i sucres continua sent importat. La millor opció és prendre productes el més natural possibles.

No permetre’s cap caprici.

Si no ens donem cap caprici, aquell aliment es convertirà en una obsessió, i llavors no deixaràs de menjar-lo. No es tracta de menjar-se tota una rajola de xocolata, però una peça al dia pot ser favorable per a la dieta.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa